Milyen tévéjátékot ajánlanátok? (többi lent)
A barátom xboxot szeretne karácsonyra, viszont sajnos azt biztosan nem tudjuk megoldani a családdal, még használtan sem. Arra gondoltunk, hogy biztosan örülne az úgynevezett tévéjátéknak is.(remélem tényleg ez a neve)
Kérdésem az lenne, hogy melyiket ajánlanátok? Olyan kellene ami nagyjából azért megbízható működésű és nem összesen 5 féle játék van hozzá. (mert gondolom ezekhez nem tölthetők le/ vásárolhatók külön, csak abból kell "gazdálkodni amiket adnak hozzá?!)
Bocsi a tudatlanságomért, tök jól esne egy olyan ember, akinek van ilyenje és tapasztalatból tud nekem beszélni róla. :)
Kb. 10-13ezer ft között láttam a Tescoban, ennél többet nem tudunk rá szánni.
(internetről rendelős is jöhet)
Előre is köszönöm!:)
Ne vegyél neki semmi ilyesmit! Aki Xbox-ra vágyik, az tudja mi a videójáték. A tévéjátékok nagyon gyenge, béna játékokat tartalmaznak, valószínűbb, hogy elkeseredne ha azt kapna, minthogy örülne neki.
Meg kell értenie, hogy nincs mindenre pénz, amit az ember kitalál. Ennyi. Vegyél neki valami mást, egy számítógépes játékot vagy akármit, de ne egy szemetet!
És ismétlem: tanulja meg, hogy a pénz nem a fán terem!
tv játékok tényleg nagyon rosszak (főleg ha xbox szinten gondolkodik).
Ha úgy van, beszéljetek vele, most nem telik rá.
Elképzelésem sincs miért fogalmaztam így, nem is értem.
Javítás: Nem karácsonyra szeretné, hanem tudom, hogy régi vágya, és ahelyett gondoltam a tévéjátékra. Szóval nem ő kéri, meg semmi ilyesmi.
Mivel dolgozó felnőtt emberek vagyunk mi is, nyilván tudja, milyen áron "terem" a pénz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!