Milyen űrhajós/űrös játékot ajánlanátok? (többi lent)
olyasmire gondolok mint a kerbal space program (vagy mi) csak az nem menne a gépemen :D
vagy hasonlóra.
ezek közül legyen benne 1-2 és akkor talán jó lesz nekem:
-kolonizálás
-más bolygókra leszállás
-űrhajó építése
-terraformálás
most a starbounddal szemezgetek de lehet az sem menne a gépemen :( a terraria az megy (hasonló a 2 játék)
igazából bármilyen tippet elfogadok!!! de az ilyen csak űrben játszódós cuccok nem érdekelnek. a no man's sky is szimpatikus de az ugye még nincs.. meg a gépem se vinné :D
Mondanám a Space Engineers-t, de ha a Starbound-ot se biztos, hogy vinné, akkor nem tudom.
kipróbáltam, megy a starbound de néha laggolgat ami elég zavaró.. de eddig tetszik.
a space engineerst is ismerem, próbáltam is. éééés igen, naggyon laggolt :D pedig az is jó kis gamma lenne.
meg volt még valami ami tetszett, olyan mint a minecraft csak űrben.. de az is laggolt. minden laggol ezen a sz*r gépen :(
konfigot direkt nem írok, mert van olyan játék ami meg megy rajta és nem kéne neki.. pl cod4 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!