Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Azért bannolhat a Blizzard,...

Azért bannolhat a Blizzard, ha több Battle. Net felhasználóm van?

Figyelt kérdés
Csak azért van kettő, mert ha elfogynak egy játéknál a napi questek, akkor nagyon unok játszani vele, csalásra sosem használtam a második accountot, bár szerintem nem is lehet :D

2015. nov. 28. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért nem használsz 1 accountot, és mondjuk Észak-Amerika vagy Ázsia régióban is játszanál? Az eredmény ugyanaz, csak nem kell izgulni.
2015. nov. 28. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem 2 battle.net accom van, még sose bannoltak (igaz nem is szoktam csalni meg főleg sc2-zöm :D )
2015. nov. 28. 14:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért nem más szerveren játszok, mert akkor a másik karimmal nem tudnék harcolni a barátaimmal. De akkor a Blizzard szabályzata szerint lehet 2 karim?
2015. nov. 28. 17:18
 4/6 anonim ***** válasza:
engem még nem piszkáltak érte, olvasd el.
2015. nov. 28. 17:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem. Régen még egyesíteni is lehetett az accountokat. Senkit nem érdekel hogy hány accountod van(+ blizárdnak +1 fizetés). Csalni nem tudsz. Akár pvp-zhetsz is 2 accountal ( 2v2 arena ) de semmilyen külső programot nem használhatsz.
2015. dec. 1. 13:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. dec. 3. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!