Hogyan érhetem el újra a battle. Net accom?
Figyelt kérdés
Hearthstonehoz csinaltam az accot, viszont amikoe beirtam az email cimem a regisztralasnal az mar foglalt volt (en akkor hallottam elosszor a battle.net-rol szal eleg fura) ezert csinaltam egy uj email cimet viszont rohadtul nem emlekszem mi volt az email cim.. ja és a biztonsági kerdesnel is olyan kerdes volt ami nekem meg soha nem volt szoval nemvagom mi tevo legyek. Minden segitseget, infot koszonok. Trollok ne itt verjetek a kis ....2015. júl. 9. 12:37
1/4 anonim válasza:
Hát annyit tudsz csinálni hogy Blizzard live chaten megkérdezed. De kb semmilyen adattal ők sem tudják megtalálni az accountot... Talán ha megtudod mondani napra pontosan hogy mikor regisztráltál az accountra, vagy mi a játékbeli neved.
2/4 anonim válasza:
Szerencsére nem fogod visszakapni, mert bárki állíthatja, hogy az övé csak elfelejtette a címet....
3/4 A kérdező kommentje:
Csak az emailem nemtudom, minden regisztráláshoz szükséges dolgot tudok, tudom a pw-t a játékbeli nevem, tudom hasznalni az accom a telomon, mer automatikusan belep, de gépen már nemtudok belépni...
2015. júl. 9. 17:45
4/4 A kérdező kommentje:
VALAKI SEGITSEN PLS
2015. júl. 18. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!