League of legends megéri?
Heló!
A LOL egy stratégiai játék. Bármennyire is próbálják egyesek ezt ignorálni, vitatni...
5 ember egy csapatban, adott célpontok a pályán, szisztematikus rombolás...
Megéri-e? Az attól függ, tetszik-e? Ha igen, akkor persze. Ha nem, akkor keresss mást. Te időd, ugye.
Nagyon is stratégiai játék
És sajnos nagy baja a lolnka, hogy sokan akik játszák, buták a stratégiai játékokhoz. Ezért röhejes, amikro valaki platos, és nem tud egyszeráen reagálni a dolgokra, ne mtudja, mit mikor klel cisnálni és hogy.
Az, hogy valaki kezelni tudja a hősét, a legalapvetőbb dolog. Ez a minimum. Ehhez jön hozz áa cspaatjáték és asrtatégiai érzék.
Ezér jó barátokkal játszani, mert akkor hallgatnak amásikra. Random teamben hiába van eszeed a játékhoz, azok, akik nem értenek a stratégiához nagy eséllyel nem fognak hallgatni rád, mert egyszeráen szűk látóköűek, és "egyedül játszok, azt csinálok amit akarok" mód noymják. Én 10 éves warcraft 3 múlttal álltam neki lolozni, meg rnegeteg stratégiát toltam. Így egyzerűen őrjítő, amikor azt látod, hogy egy ilyen játékban mennyire nem képesek a stratégiai résszel boldogulni, és önmaguk ellen fordítják a tudatlanságukat, a hozzá nem rétésüket...
- persze most elsősorban a rangsorolt meccsek miatt fkadtam ki, normal meg botmeccsen ez még valamennyire elmegy, de hogy plat és az fölött is van olyan, aki egyszeráen buta a játékhoz, hát az marha gáz a játékosokra és arendszerre is nézve.
Pusztán akkor kezd el, ha van akivel tudsz is játszani. Ez egy csapat alapú stratégiai játék (csak itt egységek helyett egyetlen egy karaktert irányíthatsz), ahol fontos az összhang. Ez nem egy casual játék, ezt normálisan tényleg akkor tudod csak játszani, ha van egy csapatod, akivel tudsz rendesen kommunikálni is közben. A másik, amit sokan elfelejtenek, hogy ez olyan játék, aminél nem árt (jobban mondva inkább erősen ajánlott), ha tanulmányozod is a különböző stratégiákat, utána olvasol, stb. Főleg az elején olvass utána mindennek.
Arra viszont készülj fel, hogyha mégis random emberekkel mész az egész játék tele van idegbeteg VérPistikékkel, akik, ha meghalnak a saját hibájukból is téged okolnak és reportolnak (jelentenek a meccs után), hisz ők eldöntötték fejbe csatlakozni fognak az egyik profi LoL csapathoz, mert olyan profik. Máskülönben jó játék, de normálisan tényleg csak akkor fogod élvezni, ha barátokkal játszol és folyamatosan beszéltek közben TeamSpeaken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!