Heimerdingert megéri megvennem (bővebben lent) (lol)?
Eddig csak botok ellen játszottam vele, és nagyon könnyűnek tűnik. Pedig még kezdő vagyok a játékban, most vagyok csak a 20. szinten... De pvp-re nem merek menni vele, mert félek hogy iszonyatosan elvernek, és elmegy a kedvem a karaktertől. Amit ugye nem akarok, mert (botok ellen) jelenleg nagyon szeretem.
Mennyivel nehezebb más játékosok ellen vele? Megéri szerintetek megvenni és pvp-zni vele, vagy inkább tartogassam másra az rp-t, mert csalódás lenne?
Én kifejezetten szeretem. A mostanában igencsak metába illő AD meele midesek ellen nagyon jó. Szuperül tudod őket poke-olni, Igazán közül egyik se tud jönni.
Ameddig ki nem próbálod emberek ellen, addig nem is tudhatod. De arra készülj fel hogy senkinek sem fog tetszeni a pick-ed. Nehezen tudsz elmenekülni, és ha kikapsz egy APs ranget, akkor nehezebb dolgod lesz. Jól kell vele helyezkedni és persze el kell döntened hogy az adott tf-ban melyik abilityt érdemes használnod.
Meg hát late-gameben sem a legerősebb, de igazából neked kell eldöntened hogy mit akarsz megvenni és mit nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!