Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy vigyem le a CPUm laggolás...

Adamhu99 kérdése:

Hogy vigyem le a CPUm laggolását? (CPU lag)

Figyelt kérdés

A Total War: Arena-ban figyeltem meg leginkább hogy mennyire laggol a gépem (vagyis a CPU), a játék szinte játszhatatlan annyira laggolok... Van amikor lemegy és normálisan játszok van amikor meghatványozódik 10x-esére (vagy még jobban) a lagg (oldalt figyelhető a CPUm laggolásának a mértéke).

Laptopom van tehát fejleszteni nem nagyon tudom hogy jobban vigye. Hogyan vihetem lejebb a laggolás mértékét?

Processzor: intel core i3 (4 mag, 1.7 GHz)

VGA: Intel HD Graphics 4400 (1 GB)

4 GB RAM

...

2015. nov. 24. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:

nehogy a ragasztott matricán lévő pontos notebook nevét add meg, pl sony avio GX4523-12D vagy mit tudom én, ááá dehogy. Jobb szeretünk találgatni, hogy mi lehet pontosan a gépben.

Amúgy meg notebooknál sokat nem tudsz tenni érte, lásd HD graphics a processzorba épített videokártya.

2015. nov. 24. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Dps dropnak nevezném inkább a jelenséget, nem cpu laggnak. A géped belassul, mert nem tudja a sok információt feldolgozni ami a játékban történik. Mondjuk túl sok egység harcol. Vedd a grafikát le, a cpu tuning/overclock szerintem nem nagyon játszik az esetedben.
2015. nov. 24. 20:40
 3/5 anonim ***** válasza:
*Fps drop
2015. nov. 24. 20:40
 4/5 A kérdező kommentje:

Acer (Aspire E1-472) a típusa...

1. grafika minimumon van...

2. a CPU/rendszer kihasználtság (processzor, memória, RAM)-ot ki sem pörgeti

processzor: kb. 60-70%-kal megy miközben játszok

a memória és a RAM: stabil, egyik sem veri a plafont

3. Nem, ez nem FPS drop... 20 FPS-m van a játékban (néha felmegy 30-ra is), tudom mozgatni a képernyőt meg minden (és nem szaggat annyira...) de amikor parancsot adok nem válaszol (kb. 20s-os a CPU lagg) szóval olyan 20 másodperc múlva megy oda ahova nyomtam.... ami nem a legjobb mert addig ledarálják a seregem...

2015. nov. 25. 14:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Már sikerült valamennyire lejebb vinnem a laggot... feljebb vettem a prioritást (nem normál, hanem valós idejűre)...

azért köszönöm a segítséget.

2015. nov. 25. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!