Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok erre a gépre játékokat?

Killer0427 kérdése:

Tudtok erre a gépre játékokat?

Figyelt kérdés

Processszor:4mag 1,5ghz

Videókari:1GB

Ram:4GB

Laptopom van és kb minden az alaplapra van integrálva.A Válaszokat köszönöm.És a játékok bármilyen tipusba jöhetnek

2015. nov. 21. 11:26
 1/4 anonim válasza:
Az nem elég, ha leírod a processzor magját és ghz-jét.
2015. nov. 21. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Első,neked a laptop teljes szerkezetére szükséged van hogy tudj ajánlani?
2015. nov. 21. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:

kérdező: integrált cuccokra ne igen számíts túl sokra olyan kb 2006-os játékokig sztem elég sok menne de lehet pár újabb is.

2. válaszoló: az elsőnek igaz van nem elég hogy csak ennyi infot kapunk válaszadáshoz. tudni kellene hogy intel vagy amd proci és hogy nvidia vagy amd videokártya... nekem pl: saint row 4 ultra-n elmegy de a prototype 2 low-on is laggolgat mert amd kártyám van. ezért kellene részleteket is tudnunk hogy az ilyeneket elkerüljük.

2015. nov. 29. 09:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Igaz,de az is igaz amit mondtál,2006-ig sok játék elmegy rajta,ezt ki is tudtad következtetni ennyiből is. :) De tökmindegy,ez a kérdés már úgysem lesz figyelve szerintem.
2015. nov. 29. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!