Milyen jó, élvezhető játékokat tudtok?
Mostanában a CS:GO-val játszok, de ki szeretnék valami mást próbálni. Van ötletetek mi lenne jó nekem? A Call of Duty és a Battlefielden kívül, majdnem az összeset kivittem már. Valami olyasmit szeretnék, amit kb. 2 hónapon keresztül minden nap csak viszem, és viszem ki. Nem is fontos, hogy lövöldözős legyen, még a focis játékokat szeretem, meg hát nem is tudom. tehát valami olyan játék, amit ti is nagyon élveztetek.
Gépem:
Intel Core i7-4790K processzor (4,00 Ghz és 4 mag és 8 MB L3 Cache)
Gigabyte GTX 750 Ti videókártya (4 GB GDDR5)
8 GB 1333 RAM
Helyem az van bőven. :)
Amikkel én sokat játszottam és élveztem/élvezem a mai napig azok:
-Borderlands játékok (1, 2, The Pre-Sequel)
-Assassins Creed játékok (2, Brother Hood, Revolution, Black Flag)
-Dead Island(1, Riptide)
-Fallout(3, 4, New Vegas)
-HearthStone
-League of Legends
-Dishonored
-Far Cry játékok (3, 4)
-Lucius
-Need for Speed játékok(kb. mind)
-South Park Stick of Truth
-Skyrim
-PayDay 2
-The Crew
-Thief
-Tomb Raider
-Layers of Fear
-Euro Truck Simulator 2
-Cry of Fear
-FlatOut 2
-Dead Space 2
-Arma 3
-DayZ
Több nem jut eszembe most, bocsi. Remélem segítettem!
Deadpool, NBA 2k15, Metroo 2033/REDUX, DMC Devil May Cry, Bioshock Infinite, Prototype 2, Saints Ror 4, Sleeping Dogs,
Összes NFS, COD Black Ops 1,2, Crysis 1,2, Mirror's EDGE, Overlord 1,2, Far Cry 3, ETS 2, Tomb Raider 2013,
Szerintem kevés olyan játék van, ami kitart egy-két hónapon keresztül is. Bár ez függ attól is, hogy naponta/hetente mennyi időt szánsz játékra.
Én RPG-fan vagyok, szóval azokat tudok ajánlani:
-Dragon Age széria
-Mass Effect széria
-Kingdoms of Amalur:Reckoning
Én ezeket imádtam. :)
Esetleg még más multiplayert tudok ajánlani: Dino D-Day (ebbe is beleöltem pár órát, nekem tetszett) és a Plants vs Zombies: Garden Warfare.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!