The Sims 4 - "Ezt a kódot már felhasználták. " Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Amikor megvettem régebben a játékot a boltban, haza vittem és rögtön feltelepítettem, ez ment minden probléma nélkül. De utána nemsokkal sajnos újra lett telepítve a számítógép, így minden letörlődött róla. Utána nem is raktam vissza a játékot, mert nem volt rá szükségem. Ám ma levettem újra a polcról és felakartam volna telepíteni, de amikor eljutok ahhoz a lépéshez, hogy The Sims 4 aktiválása és beütöm a termékkódot ami a cd dobozban található, azt írja ki hogy "ezt a kódot már felhasználták". Ilyenkor mi a teendő? Megvettem drága pénzért a játékot és nem tudok vele játszani, mert már korábban feltelepítettem és most már nem engedi?!2015. nov. 19. 23:11
1/6 anonim válasza:
Ha elvileg megvetted, mint eredeti játékot és játszottál is vele, akkor nyilván van egy Origin fiókod. Próbáld azon keresztül!
2/6 anonim válasza:
A játékot hozzá kell kötni egy Origin fiókhoz (mint azt tetted az első telepítésnél is).
Szedd le az Origin-t, lépj be a megfelelő felhasználóval és az Origin könyvtárán keresztül töltsd le és telepítsd a játékodat.
3/6 A kérdező kommentje:
De hiába lépek be, nem jelenik meg a könyvtárban a játék.:((
2015. nov. 20. 22:06
4/6 anonim válasza:
Írj az Origin supportnak mindenképp.
Volt más is, akinek gondja akadt ezzel.
5/6 A kérdező kommentje:
Írtam, de semmi reakció... Ez a support is egy nagy nullát ér...:/
2015. nov. 20. 23:12
6/6 anonim válasza:
egy átlagos válasz 14 munkanapon belül érkezik meg. Már eltelt 14 nap, vagy csak türelmetlen vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!