Tegnap kölcsönkértem a Sims 3-at a barátnőmtől, es amikor telepíteni akartam a termékkód beírásánál azt irta ki hogy a kódot már felhasználták. Ilyenkor mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
2014. okt. 26. 08:39
1/3 anonim válasza:
Annyit tudsz tenni, hogy bosszankodsz. :)
2/3 tabaki válasza:
Én még azt is el tudom képzelni, hogy a barátnőd volt az. Ma már senkiben sem lehet bízni!
3/3 anonim válasza:
Elektronikus, Origines termékkódot nem lehet "kölcsönkérni". Azok egyszer felhasználhatóak. Ha a barátnőd megvette Originen a játékot és aktiválta, te nem fogod tudni a saját fiókodból aktiválni még egyszer. Kölcsönkérés értelmében legfeljebb annyit tudsz tenni, hogy a barátnőd Origin felhasználói adatait kéred el.
A fizikai példányokhoz adott termékkulcs esetén, tudtommal, nincs ilyen probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!