Kupicalajos kérdése:
A fallout 4 hogyan lehet hogy fut nekem maxon 45 körüli FPS-el ijen gépen?
Figyelt kérdés
proci: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66GHz
VGA:NVIDIA GeForce GTX 650 Ti 2GB
RAM: 6GB
felbontás 1680X1050
2015. nov. 19. 22:49
2/8 A kérdező kommentje:
bocsi igaz elírtam! de jöhetnek válaszok is a kérdésre köszi.
2015. nov. 19. 23:02
4/8 anonim válasza:
Nem igazán értek az ilyenekhez, de az egyetlen tippem az lenne, hogy a játékot jól optimalizálták.
5/8 anonim válasza:
Szerintem te csak hiszed, hogy maxon megy. Rakd fel az élsimítást, meg minden bziságot legnagyobb értékre, és úgy próbáld meg. Vagy, ha úgy volt eleve, akkor fogalmam sincs.
6/8 A kérdező kommentje:
maxon van. am a star wars battlefront is maxon ugyan így ment. Szerintem eltúlozzák a gépigényeket, hogy az ember kiadjon egy csomó pénzt.
2015. nov. 20. 23:15
7/8 anonim válasza:
nekem is ment egy 4gb játék fullon 1gb rammal igaz mostmár 4gb van ,de igazad van túlzás egynémelyik
8/8 A kérdező kommentje:
na ugye! Am tegnap felraktam az új ac-t és hát high és medium között eldöcög 35 Fps-el nem vagyok egy nagy grafika és FPS b*zi úgy hogy nekem ha 30 alá nem megy már simán eljátszok.
2015. nov. 25. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!