Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb, és miért?

Melyik a jobb, és miért?

Figyelt kérdés

League of Legends

Dota 2

World of Warcraft

Fanok válaszát nem kérem,normális válaszokat,érvekkel,mi miben jó,rossz.

2015. nov. 18. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
WoW
2015. nov. 18. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
WoW, mert az MMORPG kevésbé nevetséges műfaj mint a MOBA. A LoL-DOTA2 párosra lassan csak 10 évesek járnak.
2015. nov. 18. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:

LoL-t meg a WoW-ot ismerem csak. A LoL sokkal jobb szerintem.

Nem kell fejlődnöd és 30 perc alatt letudsz egy meccset.

Sokkal balanceoltabb és kompetitívebb.

A WoW egyedüli előnye, hogy közösséget alakít ki. De annyi idő alatt még az megvalósul élőben is barátkozhatnál annyi erővel...

2015. nov. 18. 20:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A LOL BALANCEOLT???????????? AZ év VICCE!
2015. nov. 18. 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Most egyiket se.

A WoW a Draenor kiegészítővel egy nagy rakás vicc lett, nem hiába esett le az előfizetői tábor 1/5-re a kieg megjelenése után nem sokkal. Én is ott hagytam.

MMORPG-nek nem volt rossz, de szerintem nagyon ratyi lett, talán a legújabb jövőre ígért kieg még megmentheti, bár nem sok esélyt adok neki.

LoL

Mindent össze-vissza egyenlítenek, aminek a végeredménye, hogy folyton elrontják. Valamivel egyszerűbb mint a Dota2, nem kell 1000+ órát játszanod, hogy igazán élvezni tudd, ami átlagos, nem fan embereknél sokat számít. A meccsek viszonylag gyorsak, 30-45 perc alatt megvannak, egy MMORPG-vel szemben, ahol főleg a fejlődésen (sokszor 4-5 órán át egyhuzamban) van a hangsúly, gyorsabb a játékmenet.

Dota2

Olyan amilyen, a LoL mérgező vérpistikéi után kb ez jön a sorban community szintjén. Ha nincs 1000+ órád, akkor fos noob vagy, meg társai.

Ha gyors meccseket akarsz, ahol nem kell vért izzadnod, mire megtanulod a dolgokat, akkor Heroes of the Storm (bazi nagy fejetlenség, de 15-20 perc 1 meccs), vagy LoL.

MMORPG-t akarsz, sokat fejlődni, akkor WoW, de ha szereted a PvPt akkor adhatsz a Guild Wars 2-nek is egy esélyt, most ingyenes lett elvileg az alap.

2015. nov. 18. 21:53
 6/7 anonim ***** válasza:

A WoW communityről sok jót hallottam, de ez persze nagyon időigényes és gyakorlatilag végtelen. MMORPG, nem pedig MOBA.

A 2 MOBA közül attól függ, mit akarsz: ha casualben akarod, heti 2-3 meccs olyan gameben amibe gyorsan bele lehet jönni, akkor LoL, alapvetően egyszerűbb, gyorsabbak a meccsek.

A Dota sokkal bonyolultabb mechanizmussal rendelkezik, hosszabbak a meccsek is, és jóval több idő kell, hogy átlagos playernek mondhasd magad (500+ óra).

A HotS egy jó alternatíva ahogy mondták, az egy szinte teljesen lebutított MOBA, de a mapok nagyon jók, mind külön objectivvel tehát nem is unalmas, nem olyan toxic, mint a másik 2 és sokkal rövidebbek a meccsek.

2015. nov. 18. 23:23
 7/7 anonim ***** válasza:
DotA: 2007 óta játszom vele. 2007-2009 között elég sokat, azóta csak alkalmanként. Még mindig az egyik legjobb játéknak tartom. Számomra nagyon jó kikapcsolódás kb hetente 1x belépek, lejátszok 2-3 partit és kész.
2015. nov. 19. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!