Melyik a jobb, és miért?
League of Legends
Dota 2
World of Warcraft
Fanok válaszát nem kérem,normális válaszokat,érvekkel,mi miben jó,rossz.
LoL-t meg a WoW-ot ismerem csak. A LoL sokkal jobb szerintem.
Nem kell fejlődnöd és 30 perc alatt letudsz egy meccset.
Sokkal balanceoltabb és kompetitívebb.
A WoW egyedüli előnye, hogy közösséget alakít ki. De annyi idő alatt még az megvalósul élőben is barátkozhatnál annyi erővel...
Most egyiket se.
A WoW a Draenor kiegészítővel egy nagy rakás vicc lett, nem hiába esett le az előfizetői tábor 1/5-re a kieg megjelenése után nem sokkal. Én is ott hagytam.
MMORPG-nek nem volt rossz, de szerintem nagyon ratyi lett, talán a legújabb jövőre ígért kieg még megmentheti, bár nem sok esélyt adok neki.
LoL
Mindent össze-vissza egyenlítenek, aminek a végeredménye, hogy folyton elrontják. Valamivel egyszerűbb mint a Dota2, nem kell 1000+ órát játszanod, hogy igazán élvezni tudd, ami átlagos, nem fan embereknél sokat számít. A meccsek viszonylag gyorsak, 30-45 perc alatt megvannak, egy MMORPG-vel szemben, ahol főleg a fejlődésen (sokszor 4-5 órán át egyhuzamban) van a hangsúly, gyorsabb a játékmenet.
Dota2
Olyan amilyen, a LoL mérgező vérpistikéi után kb ez jön a sorban community szintjén. Ha nincs 1000+ órád, akkor fos noob vagy, meg társai.
Ha gyors meccseket akarsz, ahol nem kell vért izzadnod, mire megtanulod a dolgokat, akkor Heroes of the Storm (bazi nagy fejetlenség, de 15-20 perc 1 meccs), vagy LoL.
MMORPG-t akarsz, sokat fejlődni, akkor WoW, de ha szereted a PvPt akkor adhatsz a Guild Wars 2-nek is egy esélyt, most ingyenes lett elvileg az alap.
A WoW communityről sok jót hallottam, de ez persze nagyon időigényes és gyakorlatilag végtelen. MMORPG, nem pedig MOBA.
A 2 MOBA közül attól függ, mit akarsz: ha casualben akarod, heti 2-3 meccs olyan gameben amibe gyorsan bele lehet jönni, akkor LoL, alapvetően egyszerűbb, gyorsabbak a meccsek.
A Dota sokkal bonyolultabb mechanizmussal rendelkezik, hosszabbak a meccsek is, és jóval több idő kell, hogy átlagos playernek mondhasd magad (500+ óra).
A HotS egy jó alternatíva ahogy mondták, az egy szinte teljesen lebutított MOBA, de a mapok nagyon jók, mind külön objectivvel tehát nem is unalmas, nem olyan toxic, mint a másik 2 és sokkal rövidebbek a meccsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!