A WoT-ban (World of Tanks) miért van mindenki elmebetegség szinten belebu-. Zulva abba, hogy meg kell ölni minden ellenséget és foglalni nem lehet?
Túl sokszor láttam már azt a 8000 csatám alatt, hogy egy magabiztos csapat úgy volt vele, hogy "kill all", aztán pedig elbukták a meccset, mert mégsem jött össze a "kill all".
Miért?
Miért nem lehet foglalni, ha ott vagytok a zászló közelében és ha foglalással biztos lenne a győzelem? Miért nem a győzelem a legfontosabb? Miért még egy kis frag vagy sebzés bezsebelése?
Másik kedvencem mikor egyedül foglalok, 100 közelében vagyok és azt írják "don't cap". De miért? Ha lejövök a zászlóról akkor nekem adják cserébe a frag-et, hogy megölhetem a maradék ellenségeket? Nem hiszem. Akkor miért hagyjam abba a foglalást? Miközben a zászlófoglalásért ugyanúgy XP és pénz jár.
Meg amikor foglalok, de a csapattársak megöléssel fenyegetnek, ha nem hagyom abba foglalást. Elmebetegség?
Két nagy gond van az csapatalapú játékokkal:
1. Sokan nem tudják egy-egy játéktípus lényegét, csak annyit tudnak, hogy meg kell ölni az ellenfeleket.
2. Legtöbbjük azt hiszik attól, mert ők ölték a legtöbbet ők jobbak, mint mások. Ez meg arra készteti őket, hogy mindenáron ők szerezzék meg a legtöbb killt.
Emiatt nem nagyon játszok már csapatalapú multiplayer játékokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!