Most ez hogy van? (részletek lent)
Company of Heroes -ozok (legelső verzió 1.0).
1. Mission: (trainert használok benn van a végtelen élet) az Engineer csapatom szemben találja magát 1 MG42-vel.
1más mellett állnak úgy 2-2 méterre az MG42 pedig rálőtt az 1ikre és mind a három +halt 1 lövéstől!!!!!! Hogy? a Valóságban legalább 3 pontos lövés kellett volna... megjegyzem BENN VOLT A VÉGTELEN ÉLET!!!!!!
Tigergrouppe
Gondolom a neve a kérdezőnek.
Próbáld meg patchelni, kikerülni a gépágyút, vagy kikapcsolni a csalást.. lehet, van valami scripted event? Nézz meg egy végigjátszást, a biztonság kedvéért.
Őőőő az a nevem de csak a kitalált az aláírás a rajzaimon...
Hogy mondjam magának, hogy... ... mondjuk 1 10-es skálán a 7-8-9-10 a profi (a Company of Heroes-ban) szint és én olyan 8-as vagyok, fejből tudom már, h hol van ellenség + minden a pályát. mindig múkodik a végtelen élet, nemtom most mi volt, csak ez feltűnt gondolom be van programozva, h haljanak meg, h "igazi háborús" fillingje legyen a játéknak és ezen semmi nem változtat ilyesmi...
bocs h kötekedős leszek :)
profi cheater vagy? mer szerintem egy profi az életben nem játszik cheattel. aki cheatel még a 3-t sem ütheti meg a 10-s skálán... és miért baj ha meghalnak? neked úgyis végtelen életed van, meg tudod csinálni egyedül is :)
:-)
:-|
:-(
Píííííííp :-X :-)))))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!