Minecraftban mi az a command amit habeírok pl: commandblockba akkor színes bőrruhát fog adni? Például Kék bőrcipőt.
Figyelt kérdés
2015. nov. 7. 19:32
1/4 anonim válasza:
verziószám? már az se mindegy.
amúgy meg a /give paranccsal fogja dobálni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a semmit!!!! :) Magára a commandra voltam kíváncsi ami kék bőrcipőt ad. Annyira ne vagyok nokedli hogy nem tudom hogy a give parancsal kell magunknak addolni de azóta rájöttem a titok nyittttyára. Thx!
2015. nov. 8. 11:28
3/4 anonim válasza:
Simán alap szerverrel nem fogsz soha színes ruhákat beadni, ahhoz már plugin kell, mivel a színkódolás hexadecimális és nincs lehetőséged ezt megadni (nincs bent se a meta databan se az ID-ben). Ez olyan, mint az enchant könyv beadása régi verziókban, csak enchant könyvet adhattál be, de nem volt benne semmi, mert nem lehetett külön hozzárendelni értékeket (pl sújtás X meg társai).
Egyébként ez a téma nem egy minecraftos fórumon ki lett már tárgyalva, csak ugye itt jönnek az olyan problémák, hogy tudni kéne legalább angolul olvasni (ami a mai fiataloknál egyre nagyobb problémát jelent).
Próbálkozz MCEdittel, esetleg Sethbling's colorarmor filter-rel vagy NBTEdittel.
4/4 A kérdező kommentje:
és ez? /give @a minecraft:boots 1 0 {display:{color:szín}}
2015. nov. 8. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!