Mit vegyek játékra?
Régebbi játékokra kellene valami. Számítógépet nem nagyon akaródzik venni, mert az előzővel is rengeteg baj volt. Örülök, hogy sikerült eladni, így is 70 ezer Forintot buktam rajta. Egy 2 magos, gagyi videókártyás számítógép is benne lenne megint 80-100 000 Forintban, csakhogy a régiekkel játsszak havonta 3-4 alkalommal. Ennek az árából már akár Xbox One vagy Ps4 is kijöhet, ha kicsit hozzáteszek és ehhez nem kell szerelőtudás meg mélyreható hardver ismeret és megbízhatóbbnak is tűnik, konzollal jobb tapasztalataim vannak. Könnyebb az irányítás is. Negatívum, hogy meg kell venni a játékokat. Vagy vehetnék régebbi Xbox360-at ami vinné a régi címeket is, bár FPS-t nem lenne könnyű rajta játszani, viszont autós, motoros játékokat könnyebb lenne rajta nyomni és hozzáférnék a Fight Night szériához is megint, ami PS2-őn a kedvencem volt, de az újabbakkal már nem tudtam játszani. Viszont a legújabb generációs konzolokra meg már nincs Fight Night, tehát ebből a szempontból kiesnek. Xbox csak 50 rongyban lenne még egy RGH kellene rá, de az sem nagy kiadás és megbízható ismerős tud egy helyet ahol minőségi módon megoldják. A régi kocka tévére is rámenne talán.
A következő opció, hogy kigyűjtöm egy 100-150 ezer Forintos laptop árát amivel tudok netezni, jó az iskolához is és még a régi címeket is viszi és FPS-t játszani is könnyű, de nem tudok Fight Night címeket vinni, mert konzol exkluzív volt. De viszont az FPS játékokkkal meg tudnék játszani. Nagy kedvencem a Fallaout 3 például ami FPS. Kicsit a grafika is jobb lehetne, mint Xboxon.
Nem akarom elkapkodni, mert legutóbb is sikerült és bebuktam. Generációváltáskor vettem egy gyenge középkategóriás PC-t, ami mára már elavult és aránytalanul is volt összerakva, mert szerelőre bíztam magam. Berakott egy Codegen tápot, ami aztán borított mindent. Hiába cseréltem tápot, folytatódott az alkatrészek folyamatos elromlása. Ramot 2 cseréltem, merevlemezt is cseréltem és a végén kisült az alaplap filmnézés közben. Szerencsére sikerült eladni. Mit tanácsoltok?
1.Vehetsz használtan Xboxot,RGH-zva,és akkor nem kell venned játékot sem,és még olcsóbb is.
2.Nem éri meg a laptop,ha van helyed,és nem kell utazáshoz,nem viszed el a laptopot,akkor jó a PC. Te rakd össze (úgy értve hogy megveszed az alkatrészeket és összerakják neked) és 150ezerből egy laptopnál 2x erősebb PC-t ki lehet hozni,ami még néhány mai játékot is elvisz.
Kb a lényeget te is jól leírtad de akkor összefoglalom van 360-om PS3-am meg PC-m is.
FPS-t Boxon szerintem könnyű játszani nekem anno 1-2 óra volt megszokni. PS-nél kicsit más de az se gáz.
Időben szal 360-ra ill 7 genre tudd h még 1 évig jönnek játékok aztán cső. Tehát nem lesz rá új Gears, Forza, BF 5... stb.
Ha veszel egy PC-t átlag 200 E-ért 4- max 5 évig tudod játékra használni tehát olyan 2020-21-ig ha veszel egy 8. genes konzolt pl XO-t az is addig húzza mert átlag 8 évenként váltják egymást. (13-ba jöttek ki. ).
Viszont konzolon hozzáférsz az exclusive címekhez, bár igaz mindent meg kell vegyél.
PC-n ellenben ugyan nincs Forza, Gears, Halo....
VISZONT ami játék van törten 2020-ig azt simán leveheted és menni fog. Ha most rakatsz/veszel gépet.
Tehát "ingyen" megkapod a
BF 5-t 6-ot, COD AW-t és még van 4 részt, Mortal Kombat XI-et , Rise of the Tomb Raider-t és lehet a köv TR-t is. Dishonored II-t, Homefront The Revolution, Doom 4, Shadow Warrior 2-t, Battlefield Bad Company 3,
Amik szerintem lesznek Quake 5, The darkness 3, Medal of honor, Wolfenstein , Crysis 4, Splinter Cell....
Ezeket mind levehted PC-re ingyen.
Konzolra meg számolj rá 15 E/ játék.
De akármit veszel pénzbe fog kerülni és 2021-töl kezdheted cserélni.
Mit gonosz mért hívják LUXUS HOBBINAK ? :D
"NE VEGYÉL ELŐRE ÖSSZERAKOTT GÉPET!!!"
Sosem vettem, tudom is, hogy milyen. Azzal még többet szívtam volna. Nincs annyi pénzem, hogy összerakjak egy olyat ami 5 évig kihúzza, 100 000 Forintom van rá körülbelül, ebből nem sok minden jön ki. Régebbi címekre meg szerintem felesleges egy 100K-s gép, amikor ott egy kis Xbox360, ami 50-ből megvan és kevesebb áramot is eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!