Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » War Thunder, "Disk read/Write...

War Thunder, "Disk read/Write error. Would you like to try again? " hibára mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Üdv!

Tegnap újratelepítettem a Windowst, és újraparticionáltam a merevlemezt. Bárhová szeretném telepíteni a játékot, állandóan ezt a problémát kapom a telepítés közben. Rendes formatálás (nem a gyors format) is volt az egyik merevlemezen, check disk is, de semmi, ugyanúgy kapom. Az újraparticionálás előtt ilyen problémám nem volt. De már ez előtt is csináltam particionálást, akkor nem volt ilyen problémám, hogy nem tudom feltenni a WT-t. Lehet, hogy kezd a HDD öregedni? Viszont más játékot probléma mentesen feltelepítettem tegnap, úgy hogy nem értem, a War Thunder miért csinálja ezt.

Köszönöm!

2015. nov. 3. 08:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Próbáld töredezettségmentesíteni
2015. nov. 3. 18:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, közben megoldódott a kérdés. Windows Defenderben és a vírusírtóban (Avast Free) a kivételekhez kellett adnom a játék mappáját, ahova telepíti. És biztos ami biztos, a klienst is.
2015. nov. 5. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!