Melyik Assassin's Creed rész nem durva?
Ha ragaszkodsz az AC-hez én az elsőt mondanám. A grafika miatt talán az az,ami nem annyira durva, persze ott is kell ölni, de nem lesznek benne iszonyatos kivégzések,ami már a 2 résztől inkább hajaz az ACra.
Szóval első rész. Altair amúgy is király! <3
Én az első részt pont nem ajánlom. Egy kukkot nem fog érteni belőle a kérdező. Se a mondanivalót, se a rejtett utalásokat a valóságra nézve, se a dilemmát, semmit. A játékmenet meg nem a mai fiatal casual rétegnek van kitalálva. Az első rész meg szerintem ölések nélkül is brutálisabb bármelyik másiknál.
Prince of Persia Sands of Time: Ezt ajánlom neked!
Nem a látványra gondoltam, hanem a témára, amit nem értene meg. :) Egy AC:2 sokkal követhetőbb, emészthetőbb, könnyedebb pl. az első részhez képest. Amúgy nekem az első rész a kedvencem.
Ha nagyon AC-zni akarsz kérdező, akkor lényegében mindegy melyiket kezded el. Talán a 2. lenne a legjobb vagy a Black Flag, mert ezen epizódok karakterei egyszerűek és befogadhatók. Illetve itt már a magyar felirat is dukál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!