DeMoR kérdése:
Miért jobb Counter Strike -ban ha bal oldalt van a fegyver?
Figyelt kérdés
Helo! :D
Jobb látószög... a taktikák miatt netán ... vagy jobban tetszik ... Nem tudom , nekem nem jobb, sőt nagyon zavaró :D .. vagy megszokás? xd
A válaszokat előre Köszönöm ! :D
2015. okt. 30. 01:24
1/4 anonim válasza:
attól függ hol szoktál állni. ha jobb kézben van a fegyver , hamarabb észrevesznek, ha jobb oldalt kukucskálsz ki sarkokról stb. Bal kéznél később kerül ki a fegyver, nehezebb észre venni.
2/4 anonim válasza:
csak a saját belső nézetedben változik meg a fegyver helye, külső szemlélő mindig ugyanazt látja.
az az előnye, hogy a legtöbb ember számára a jobb szeme a domináns szeme, amivel jobban lát/figyel amivel a jobb képernyő-felet nézi. Ha bal kézben van a fegyver több látótér jut a domináns szemnek.
3/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem jobb. Én lőni se tudnák úgy. Ez kb olyan kérdés, hogy melyik kézzel jobb írni, bal vagy jobb... Amit megszoktál, azzal. A balkezesek azért teszik bal kézbe a fegyvert is.
4/4 anonim válasza:
Nekem a hajam égnek áll, ha átteszi balba a fegyvert, lehetetlen számomra úgy a game, azonnal vissza jobb kézbe. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!