World Of Tanks KV-1 Vajon melyik ágyú lenne a jobb?
Figyelt kérdés
Megvettem a KV-1 et,. Mert a haverjaim is nagyon csesztettek ezzel, hogy vegyem meg, mert klafa tank.
Megvettem, az alap ágyúja.. háááát.. Nem nagyon vagyok vele megelégedve.. Ti melyik ágyút vettétek meg rá, vagy melyik ágyú lenne a legjobb KV-1-re?? Ha lehetne, akkor írjátok már le melyik a legjobb gun KV-1-re .. Mert ezzel az ágyúval nem vagyok megelégedve. :)
Pozitív kommenteket várok! :)
2015. máj. 10. 20:51
1/4 anonim válasza:
A hzk37890bv sorozatszámú a tuti!!!
2/4 A kérdező kommentje:
őőő.. Gun neve? :)
2015. máj. 10. 21:13
3/4 anonim válasza:
A 85mm-es F-30-as szerintem a legjobb, de páran a 122mm-es U-11 troll ágyúra esküsznek.
4/4 anonim válasza:
Én a 85 mm gunt ajánlom, nekem nagyon bevált.
Néha néha felrakom a 122 mm-t trollkodni (az a baj vele, hogy pontatlan, lassan tölt és szinte csak papiron sebez sokat...) :D
Viszont ha kitolod a KV-1S-t arra a 122 gun a legjobb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!