Mit változtassak ezen a pokemon csapaton? (OU)
Mew @ Leftovers
Ability: Synchronize
EVs: 252 HP / 252 Def / 4 SpA
Bold Nature
- Calm Mind
- Psychic
- Roost
- Ancient Power
Blissey @ Leftovers
Ability: Natural Cure
EVs: 252 HP / 252 Def / 4 SpD
Bold Nature
- Stealth Rock
- Toxic
- Wish
- Protect
Sableye-Mega @ Sablenite
Ability: Magic Bounce
EVs: 248 HP / 8 SpA / 252 SpD
Calm Nature
- Calm Mind
- Shadow Ball
- Recover
- Will-O-Wisp
Talonflame @ Choice Band
Ability: Gale Wings
EVs: 252 HP / 252 Atk / 4 SpD
Adamant Nature
- Brave Bird
- Flare Blitz
- U-turn
- Return
Manaphy @ Leftovers
Ability: Hydration
EVs: 252 HP / 252 SpA / 4 SpD
Modest Nature
- Ice Beam
- Scald
- Psychic
- Tail Glow
Serperior @ Choice Specs
Ability: Contrary
EVs: 252 SpA / 4 SpD / 252 Spe
Timid Nature
- Leaf Storm
- Giga Drain
- Dragon Pulse
- Hidden Power [Ground]
Első: a kérdező a PC-s Pokémon Showdown-on játszik, ami egy rajongói játék, ami az eredeti Pokémon játékok harcrendszerét emulálja. PC-re nem fogsz találni hivatalos Pokémon részt, mivel a Nintendo tulajdona, így az ő kézikonzoljain érdemes keresni (pl. a legújabb részek 3DS-re vannak, amiben kalandozni és Pokémonokat fogni is lehet, illetve a komplex és kidolgozott harcrendszer is jelen van benne).
Kérdező: Nem rossz, bár én nem igazán tanítanám meg se Talonflame-nek a Returnt, se Mew-nak az Ancient Powert. Az elsőt azért nem, mert semmi plusz lefedettséget nem ad, illetve kb. nem létezik olyan Pokémon, ami ellen erősebb lenne, mint a Flare Blitz vagy a Brave Bird valamelyike, Choice Band-be lock-olni meg szerintem egyenesen rossz döntés. Tudom, nincs valami jó movesetje, de akkor már inkább mondjuk Steel Wing, ami jó a sziklák ellen. Mew-nak meg az Ancient Power egyszerűen gyenge, és elég ritkán jön csak be az effektje. Én valami mást választanék, úgy is sok dolog közül lehet. :)
Illetve Sableye-ra én szerintem nem mega stone-t raknék. Mármint neki ugye az a specialitása, hogy Prankster a képessége, amivel mindig hamarabb használja a nem sebző támadásokat, és ezt Megaként elveszti.
A Choice Bandet Talonflamenek azért adtam, mert így nem kell speedre fejleszteni, mert alapból ott a Gale wings képesség, így mehet az összes fejlesztés a támadásra meg a HP-re, hogy jó nagyot üssön. Szinte mindig a Brave Birdet használom. Returnt soha nem használok, de nem tudtam mit tegyek be. Az Ancient powert Mewnál lecseréltem aura sphere-re.
Itt a változtatások utáni csapat:
Mew @ Leftovers
Ability: Synchronize
EVs: 252 HP / 252 Def / 4 SpA
Bold Nature
- Calm Mind
- Psychic
- Roost
- Aura Sphere
Talonflame @ Choice Band
Ability: Gale Wings
EVs: 252 HP / 252 Atk / 4 SpD
Adamant Nature
- Brave Bird
- Flare Blitz
- U-turn
- Steel Wing
Manaphy @ Leftovers
Ability: Hydration
Modest Nature
- Ice Beam
- Scald
- Rain Dance
- Tail Glow
Serperior @ Choice Specs
Ability: Contrary
Timid Nature
- Leaf Storm
- Giga Drain
- Dragon Pulse
- Hidden Power [Ground]
Venusaur-Mega @ Venusaurite
Ability: Thick Fat
EVs: 248 HP / 252 Def / 8 SpA
Bold Nature
- Giga Drain
- Sludge Bomb
- Leech Seed
- Synthesis
Blissey @ Leftovers
Ability: Natural Cure
EVs: 252 HP / 252 Def / 4 SpD
Bold Nature
- Stealth Rock
- Toxic
- Wish
- Protect
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!