Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a TOP5 kedvenc játékod,...

Melyik a TOP5 kedvenc játékod, és miért?

Figyelt kérdés

2015. okt. 27. 21:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

igaz, még rengeteg erre a címre esélyes játékkal még nem tudtam sajnos játszani, de a jelenlegi kedvenceim 5-öm(nem sorrend szerint) ezek lennének:

-fallout new vegas: óriási térkép, jó harcrendszer, elképesztően élvezetes az egész, a beletett 60 órám a pillanat alatt elrepült

-ac black flag: ez volt az a rész ami segített rájönni hogy miért is szeretem ezt a játéksorozatot, egyszerűen érdekes sztori, helyek, sok felfedezhető cucc, klassz

-bioshock 1-2: nekem mindig is ezek maradnak a kedvenc bioshock-jaim, nem ám az infinite. ezeknek utánozhatatlan hangulatuk van, érdekes, sokszínű harc, világ

-alice madness returns: szomorú, hogy alig ismerik ezt a játékot. eleinte én is rettentően szkeptikus voltam, de egyszerűen a hangulata, a zenéje, és a története is fantasztikus. az egész csavart, és egy kicsit beteg

-dragons prophet: valahogy eddig ez a játék nyerte el a legjobban a tetszésemet a kategóriájában. teljesen szabad, nem túl bonyolult, tökéletes kikapcsolódás, és számomra ez jelent jó időtöltést

2015. okt. 29. 17:54
 12/12 A kérdező kommentje:

Ha már ilyen sokan válaszoltatok, leírom én is, hogy nekem jelenleg mi az az 5 játék, ami legjobban bejött. Hozzáteszem, még sok játékot ki szeretnék próbálni, tehát lehet, hogy ez csak egy ideiglenes sorrend. Nem számozom a játékokat, de a TOP5-öt megpróbálom kiválogatni.

-Far Cry 3/4: A 3-at végigjátszottam, nagyon jó volt maga az egész játékvilág, a küldetések, a látványvilág, érdekes, és izgalmas volt, nekem a sztori is tetszett, igaz nem volt túl sok, de jó volt. A 4-et most játszom, a játékmechanikai elemek szinte ugyan azok, 1-2 újítással, de nekem ez is teljesen tetszik eddig. Az állatok vadászása is nagyon tetszik a Far Cry-okban. Illetve a 4. rész Indiai, havas helyszíne is bejön, bár igaz, hogy a 3. rész is nagyon tetszett, a gyönyörű szigetvilágával.

-Mafia II: A kor stílusát nagyon át tudta adni, a története a játéknak nagyon jól sikeredett, izgalmas küldetések voltak, nagyon kedveltem pár karaktert, szerettem az autókat vezetni, és tuningolni, illetve gyűjtögetni. Jól meg volt csinálva a város is. A játék végén pedig a szavam is elállt, el is érzékenyültem, ez egy felejthetetlen játék volt.

-Life is Strange / The Wolf Among Us: Mind kettő történet orientált játék, nagyszerű kidolgozottsággal, szereplőkkel, fordulatokkal. A játékban számítanak a döntéseink, nagyon élvezetes mind a kettő. Nem hagyhattam ki egyiket sem, ezért egymás mellé tettem őket. A Life is Strange-t még nem játszottam végig, mert várom az utolsó, azaz az ötödik epizód magyarítását.

-Assassin's Creed széria: Rettenetesen jó játékok, én eddig az Ezio-s részekkel, és a IV-el játszottam. Ki akarom még mindenképp próbálni a III-t, és a Rogue-t is, és az új AC-t, azaz a Syndicate-t is, ha futni fog a gépemen. Talán egyszer a Unity-t is, bár arról sok rossz hír terjeng, a sok bugról, stb. Viszont engem eddig a játék IV. része, a Black Flag fogott meg legjobban. Eszméletlen élvezetes a hajót, magamat fejleszteni, hajózni a tengeren, és állatokra vadászni, küldetéseket csinálni, területeket felfedezni! Hasonlóan, mint a Far Cry-ban is.

-Mad Max: Nagyon jó open world, poszt apokaliptikus játék, élvezetes tuningolni a kocsit, illetve Max képességeit. Nagyon tetszik még a harcrendszer, amit pl. a Batman játékokból, vagy az Assassin's Creed-ekből, esetleg a Shadow of Mordorból ismerhetünk. Nagyon jó még a rengeteg mellékküldetés, és a tengernyi lootolás, akárcsak az AC IV-ben is.

Nekem egyébként nagyon sokat tud dobni egy játékon, ha open world, valahogy ezek a játékok kötnek le leginkább. Felsorolhattam volna még a Fallout 3-mat, azt is nagyon szeretem, de sajnos most nem fért fel a listára.

2015. okt. 29. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!