Meg lehet oldani a paklik korrespondens szinkronizálását?
Az alapproblémám a következő: Egy tetszőleges társasjátékot próbálnék játszani üzenetek formájában, vagyis a játék állása illetve a lépések lennének az üzenetben elküldve. Ez eddig oké, de a lefordított kártyapakliból való húzáshoz szükség lenne arra, hogy a paklik azonosak legyenek. Ha a paklik azonosak, akkor legalább az egyik játékos pontosan tudja, hogy milyen sorrendben vannak a lapok, ami pedig túl nagy előnyt jelent. Ha nincsenek szinkronban a lapok akkor hiába mondom h húztam vagy kijátszottam egy ilyen lapot, mikor az az ellenfél kezében van.
Gondoltam arra, hogy egy harmadik, semleges fél kezelhetné a paklit, de semleges felek bevonása nélkül gondoltam megoldani ezt a problémát.
Ha lenne egy olyan program, amibe be lehetne programozni, hogy milyen kártyákat tartalmazzon és véletlenszerű paklit alakítva lehetne használni, az kiváló lenne.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!