Miért hagyták abban a Glee szinkronizálását?
Figyelt kérdés
Lehet hogy nem hagyták vagy csak én nem találom de a második évad 4. része után már csak felirattal van. Én megnéztem az rtl oldalát ott viszont már a 22. részből is volt egy 1 perces kivágott jelent szinkronnal. KÉrlek segítsetek!!!2014. dec. 29. 20:35
1/4 anonim válasza:
A sorozat 5 évados! És a 2. évad 5. részéig van hivatalosan szinkronizálva.....Nincs szinkron? egyszerű :) ha egy sorozatra senki nem kíváncsi akkor nincs értelme szinkronizáltatni/leadni....
üdv
2/4 anonim válasza:
A glee egyáltalán nem egy olyan sorozat amire senki nem kíváncsi!
Nagyon nagy sikere van!!!!
3/4 A kérdező kommentje:
DE ha csinálnak belőle reklámot amit nyomatnak az rtl oldalán akkor miért nem adják le azokat a részeket?????!!
Meg miért hagyják abba úgy hogy már belekezdtek a 2. évadba? akkor megérteném ha az ' után nem folyatták volna, de így...!!
2015. jan. 3. 14:56
4/4 anonim válasza:
Szerintem Magyarországon közel sem olyan híres műsor mint külföldön. talán nem volt rá elég kereslet.. és inkább bele se kezdtek a szinkronizálásba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!