Horváth Mangó kérdése:
Mit játszunk a Halloweeni bulin?
Figyelt kérdés
Halloween buli lesz holnap és én rendezem ... Nem tudom mit játszunk.. Ötlet??2015. okt. 26. 19:20
1/7 anonim válasza:
Lan party.
LoL,Wow,CS:GO,Fifa,GTA
2/7 A kérdező kommentje:
Nem fogunk GTA t játszani a 4 éves öcsémmel mer ő nem játszhat.... Amm mi az a Szodoma és Gomora??
2015. okt. 26. 19:42
3/7 anonim válasza:
öltözzetek be. 1 meséljetek horror sztorikat :)
2. valami társast amibe többen is lehettek, valami olyat ami hallowíni témás.
(a gyenge idegzetűek kedvéért valami karikatúrikusan megoldottat, azaz kifigurázva a horror sztorikat inkább a vicces felé)
remélem értelmezhető amit írtam :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát a buli az olyan 10/8 ..... Elrontották a végét a fiuk :)
2015. okt. 28. 07:18
6/7 anonim válasza:
hello ! nekem 2 nap múlva lesz a bulim ... íme pár játék ötlet : 1. sötét bújócska . játékszabály : pl. kiválasztotok egy hunyót , aki befordul a sarokba és amikor valamelyikőtök lekapcsolja a villanyt , ő elkezd számolni , pl. 30-ig amíg a többiek elbujnak . (persze sötétben bújnak el ) majd elkezd keresni , és amikor megtalált valakit , tetszés szerint mond valamit aztán a többiek előbújnak a helyükről még sötétben hogy senki ne lássa meg a búvóhelyüket . 2. a házigazda az udvaro eldug pár cukorkát (becsomagoltat) és készít egy térképet magának (hogy hova rakta a cukrokat) , hogyha nem találták volna meg az összeset utána ő (a házigazda) tudja hogy hol vannak . aztán ha megvannak a cukrok , a házban vagy akár az udvaron (ha nincs hideg) terítsetek ki valami plédet és egyetek !!! remélem tudtam segíteni !!!
7/7 A kérdező kommentje:
Ezek jo játékok... Köszii 😉
2015. okt. 29. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!