Agar. Io-n mikor csapatban játszunk ketten vagy többen
miért tűniki csak úgy el a semmibe a sok pont?
Figyelt kérdés
Ha elértem tegyük fel 4000 pontot és társulok egy kb ugyan annyi pontszámú játékossal, pár osztódás után mindkettőnknek csak 400 vagy annyi pontja se lesz.
2015. szept. 6. 11:03
1/6 anonim válasza:
Ez nekem is feltűnt, eddig nem volt így, gondolom nehezebbé akarják tenni a team módon kívüli csapatjátékot. Eddig ugye az volt, ha barátot szereztél, és már sokszor "nyomtatok egymásba cuccost", akkor, ha meghaltál, átdobott egy másik szerverre, hogy ne találjatok egymásra ismét, na ez viszont már nincs.
2015. szept. 7. 07:29
2/6 anonim válasza:
Azt nem értettem sosem, hogy miért kell csapatban játszani team szerveren kívül? Arra ott a team! Így rontják el azok játék kedvét akik az "egymagad harcolj" játékmenetet akarják játszani! Elvégre nem véletlenül van team szerver erre a célra! Lehet most ez bántó, de illő lenne az FFA szerveren bevezetni egy olyat, ha pl 10-15 "adag" átadását átlépi valaki azt azonnal kidobja a szerver egy másikra, vagy bizonyos időre bant kap, ha nem fejezi be! Gondolni kéne azokra is akik arra kíváncsiak hogy ha mindenki egymaga játszik a pályán akkor mit ér el! Szerintem egy nagyon gusztustalan dolog amit az FFA szerveren csinálnak az "összefogunk" aljassággal! Ha nem lenne team szerver akkor oké, de így? Miért jó tönkre tenni mások játék kedvét? Nem a vesztéssel van bajom, hanem azzal mikor nagy vagyok, beszorítom a kiszemeltet, majd jön a másik "erkölcstelen" "csapattag" és telipumpálja! Ez az ami gusztustalan, mert nélküle semmire nem ment volna! Az más ha megesz egy olyan aki körül nem látok másik támogatót, az oké ő volt ügyesebb, de az összejátszók az én szememben az FFA-n csak piti csalók, mert olyanokat vadásznak akik nem csapat játékra jöttek! Menjenek a team-re és ott tömjék egymást az erről szól!
Hát fiúk, ahelyett, hogy nyafogtok, hogy "csalók", meg elrontják a játékot, tanuljatok meg játszani. ;)
nem azt mondom, hogy engem sosem esznek meg a csapatjátékosok, de nem túl gyakran. Menjetek el vagy találjatok valami alternatívát...
2015. dec. 23. 23:37
5/6 anonim válasza:
Utolsónak.
Ez a te szegénységi bizonyítványod.
Nem e gondolod hogy kicsit az esélyekkel van gond mikor 2/3/4 összeállt csaló megy neki egy játékosnak? Az mit tanuljon ez ellen? Itt a fer játékról van szó. nektek kellene privát szerveren csapatosdit játszani, és nem a többiek játékát tönkretenni. Van már hála égnek olyan oldal, ahol bevezették az anti teamet, nincs osztódás, 5000 pont felett nem tudsz enni, igaz kicsit gáz, de ha ez az ára hogy a magad fajta önállóan játszani nem tudó egyéneket elkerüljük hát legyen. fel kéne nőni, és megtanulni egyedül sikeres lenni. Tudom te az vagy, mégis a temereket véded, milyen érdekes. Szerinted a team szervert minek találták ki?
2016. márc. 7. 09:53
6/6 anonim válasza:
Hehe, így 3 év távlatából visszaolvasva... Hehe. :D
btw mint azt írtam is, engem sem szoktak megenni, de ezzel nem azt mondtam, hogy én csapatban játszottam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!