Miért ilyen halott a World of Warcraft?
Tudom, hogy még kb 5 millió aktív játékos van, de 3 évvel ezelőtt kb 9 millió volt, ahhoz képest ez majdnem a fele. Ráadásul ez a szám ugye elég sok régióra oszlik el (NA, EU, OCE, CN, TW, KR), és az aktív játékosoknak legalább a fele az ázsiai szervereken játszik.
Pl. tegnap elkezdtem egy új karit és azt vettem észre, hogy a low lvl zónákban alig vannak emberek. Miközben questeltem lvl1 és 40 között, kb 10 emberrel találkoztam..pedig high pop realmon játszom.
Most abból, hogy te alig találkoztál emberrel, nem az a következtetés, hogy a játék halott.
1. Lehet hogy pont olyankor játszottál, mikor eleve kevesen játszanak.
2. Ismered a játékot, tudod, hogy max level-től kezdődik igazán a játék. A játékidőnek csak nagyon kis részét teszi ki a fejlődés.
3. Manapság már nagyon gyorsan lehet fejlődni. 1-2 hét és max vagy. Mikor kijött a WoW, hónapok kérdése volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!