Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A videokártyát hogyan kell...

A videokártyát hogyan kell beállítani a játékhoz (speciális eset)?

Figyelt kérdés
Az előző laptopomon NVIDIA GeForce videokártya volt, és annak a vezérlőpanelét kellett megnyitnom és kiválasztanom a játékot (Armies of Exigo) hogy a gép ahhoz használja. Ha ezt nem tettem meg, akkor nem indult el a játék videokártya problémára hivatkozva. De a beállítás után tökéletesen működött. Most ugyanaz a helyzet, az Armies of Exigoval játszanék, csak egy másik laptopon, és ezen AMD Radeon R7 M260 van. A menüjét már sokszor böngésztem, de nem találtam meg azt, hogyan lehet a videokártyát a játékkal "párosítani". A segítséget előre is köszönöm!
2015. okt. 25. 21:26
 1/1 A kérdező kommentje:
Na ez sikerült. Most a probléma már csak annyi, hogy a "unit portrait" ami a bal alsó sarokban a kijelölt egység képét mutatja, fekete marad bármit jelölök ki. Pedig a játék beállításainál az szerepel hogy az egység képe látható legyen...
2015. okt. 25. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!