Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen videókártyát vegyek?

Milyen videókártyát vegyek?

Figyelt kérdés

Az eddigi gépem:

Ram:8GB

Cpu:Intel Core i7 3770k (4mag)

VGA(amit cserélnék): Amd Radeon 6700 Series (1GB)

max. keret: 60k

Sapphire-t nem vennék. Főleg Nvidia-ra gondoltam...

2015. jún. 23. 09:52
 1/4 anonim ***** válasza:
2015. jún. 23. 09:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyértelműen GTX 660. A kategóriájában verhetetlen, a drágább modellek alig tudnak többet nála. Kb. a GTX 970-nél kezdődik a nagy ugrás, de az még nem magyar emberre van szabva.

Én már egy jó ideje gondolkozom, hogy mire váltsam majd le a GTX 660-at, de amíg a Witcher 3 és a GTA V gyönyörűen fut rajta, nem látom értelmét.

2015. jún. 23. 10:38
 3/4 anonim válasza:
88%

Én a helyedbe AMD-t vennék itt nem az a helyzet mint a procinál itt az AMD is van olyan jó mint az nvidia.

Lásd:1:36-tól https://www.youtube.com/watch?v=oNqloRu8nu0

és olyan géphez kell ez a videókártya: [link]

2015. jún. 23. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Az AMD hardveresen oké (bár sokat fogyasztanak és melegszenek is rendesen), de a drivereik rettenetesek. Némelyik új játékot hetekig nem lehet normálisan játszani, mert az AMD-nél nem képesek programozni. Tegnap a haverokkal megvettük az új Batmant, azóta a fiam csak fekete képernyőt kap, az öcsémnek kép nincs, csak hang, a barátomnak meg öt percenként hibaüzenettel összeomlik. Ők AMD-sek, én Nvidiás vagyok, és én tudok egyedül játszani az új játékommal. Igen, tudom, itt mindenkinek AMD-je van, és sosem volt velük semmi gondja, de én öt évet lehúztam három Radeonnal, és csak a baj volt velük, a játékos fórumok is többnyire AMD-problémákkal vannak tele. Nincs az az isten, hogy én még egyszer Radeont vegyek.
2015. jún. 23. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!