Hogyan döntöttetek a Life is Strange legvégén? (Episode 5)
[SPOILER]
Arra lennék kíváncsi, hogy Chloe életének meghagyása mellett döntöttetek-e vagy sem (illetve az okát annak)?
Én feláldoztam Őt, amire oda jutottam, valahogy elvitt a játék egy pontra ahol tudtam, hogy ,,eljött az Ő ideje". Nem tettem mérlegre, hogy most egy ember élete a város összes lakójával szemben, hanem csak egyszerűen úgy éreztem, hogy így kell lennie.
Ti hogyan döntöttetek?
#20 ketszer minimum vesznie kell a varosnak
hogy az egesz egy nagy marhasag (hogy meghal az egesz varos) az mar maskerdes ettol fuggetlen az egesz jatek nagyon jo elvezheto volt, hogy a vege elege szerencsetlen
Hm, bibliai párhuzamra még nem gondoltam, de érdekes felvetés! :O
Bár Chloe-t nem tartom igazán egy krisztusi alaknak / Krisztus megtestesítőjének. Nem éppen az a jellem. Annyiban igaz, hogy a végén Ő maga jön rá és mondja, ki, hogy miatta történtek valószínűleg az események, és ezért kell mennie. Egyedül a végén kész az áldozatra. Kérdés, hogy ezt mennyire teszi a városért, az emberekért.
Köszi a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!