Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan döntöttetek a Life is...

Hogyan döntöttetek a Life is Strange legvégén? (Episode 5)

Figyelt kérdés

[SPOILER]

Arra lennék kíváncsi, hogy Chloe életének meghagyása mellett döntöttetek-e vagy sem (illetve az okát annak)?

Én feláldoztam Őt, amire oda jutottam, valahogy elvitt a játék egy pontra ahol tudtam, hogy ,,eljött az Ő ideje". Nem tettem mérlegre, hogy most egy ember élete a város összes lakójával szemben, hanem csak egyszerűen úgy éreztem, hogy így kell lennie.

Ti hogyan döntöttetek?

2015. okt. 25. 19:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
56%

Én nem áldoztam fel.

Már rég tudtam, hogy ez lesz a játék vége, mivel más olyan opciót nem láttam, amit a készítők bele tudtak volna tenni egy utolsó részbe. Így sokáig gondolkoztam, hogy mi lenne a helyes, és végül mint írtam, nem áldoztam fel.

Azért döntöttem így, mert egyfelől mégiscsak Max legjobb barátja, ráadásul ő kísért minket végig elég sokszor a játék folyamán. Emellett bár olyan a személyisége, amilyen, mégis szerethető, mint játékbeli karakter. Értem ez alatt, hogy bár eléggé forrófejű, és nem vállalja a tettei következményét, mégis kiállt Max mellett, és segített neki.

Arról nem is beszélve, hogy hiába megy vissza Max, és hagyja meghalni Chloe-t, attól még a többi párhuzamos idősík létezni fog. Az is, ahol hagytuk a vihart tombolni.

2015. nov. 5. 23:41
 12/23 A kérdező kommentje:

Hát igen van igazság abban amit mondasz. Bár kiállni Mxx mellett hát... annyira nem hinném, hogy kiállt, ha csak a marihuánás esetet nézzük (David-del szemben), de persze nagyon erős kapcsolat volt köztük.

Mondjuk, véleményem szerint, pont, hogy nem marad párhuzamos valóság, hiszen egyensúlyba kerül a világ, vagy Chloe halálával vagy a város pusztulásával. Egyikből sincs igazából, szerintem visszaút, hiszen már nincs mit helyre tenni, az utolsó döntés által rendeződik a ,,világ", vagy így, vagy úgy.

Köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld kéz. :)

2015. nov. 11. 20:13
 13/23 anonim ***** válasza:
80%
kinyírtam Chloe-t, könnyen meghoztam a döntést, nekem nagyon unszimpi, önző karakternek tűnt, nem szerettem, és Maxel is mindig ellene döntöttem, így nem volt akkora dráma, meg ott volt Maxnek Warren.
2015. nov. 30. 21:50
 14/23 anonim ***** válasza:
55%

Én sem hagytam életben, de nehéz döntés volt. Chloe is nagyon sokat fejlődött, bár eleinte nem volt szimpatikus karakter nekem, a végére láttam azt a személyt benne, aki apukája elvesztése előtt lehetett, nem csak ez a lázadó énje.

Bár nagyon tetszett nekem ez a féle befejezés is, mert hát ez Max története, de azért hiányoltam egy harmadik lehetőséget is, ahol Max valahogy feláldozza magát. Mondjuk kiugrik a wc-k mögül, mire Nathan ijedtében ráfogja a fegyvert és őt lövi le.

Mindenesetre az egyik kedvenc játékom lett, nagyszerű történet :)

2015. dec. 1. 00:06
 15/23 anonim ***** válasza:
93%
utolsó, az megint csak az idősíkok felborítása lett volna, ha kiugrik és meghal Cloe helyett, szóval a tornádó valószínűleg ugyanúgy elsodorta volna a várost
2015. dec. 1. 21:34
 16/23 A kérdező kommentje:

# 15 Hát igen, mert Chloe-nak kellett meghalnia, nem tudom, hogy Max halála elég lett volna-e,hogy helyreálljon minden, de nem hinném.

# 13 Valóban önző volt, és az elején én se túlzottan kedveltem, de a végére valahogy megértettem a személyiségét, de nekem valahogy inkább az fájt, jobban, hogy Max-nek el kellett veszítenie Őt.

# 14 Harmadik befejezést én valahogy nem hiányoltam. Pont jó volt így, hiszen így 2 elég súlyos döntés közül kellett választani.

Köszönöm a válaszokat! :)

2015. dec. 2. 17:33
 17/23 anonim válasza:
A helyes döntés,hogy Chloet MEGMENTED!Mivel,a Life Is Strange 2-ben úgy folytatódik,hogy Chloe és Max visszamegy a városba és akikkel Max beszélt,az mind túlélte..
2017. szept. 28. 22:06
 18/23 anonim válasza:
Valaki tudna segiteni h h lehet elerni h a legvegen csok legyen Chloe es Max kozott? De ugye ennel a verzional se hal meg chloe? Mert ha meghal akkor nem kell :D
2018. márc. 8. 19:34
 19/23 A kérdező kommentje:
2018. márc. 9. 08:31
 20/23 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
52%

ugysem hittek volna Maxnak a varosiak igy megerdemeltek volna a halalt

teljsen olyan mint a Biblia

Szodomat es Gomorat is hozhatjuk peldanak de barmit belole

tehat a varosnak kell vesznie, meg a keszitok tehat a jatek is egesz vegig ezt sugalja

tehat a varosnak kell vesznie

masik oldalrol meg viszont Chloe Krisztus mintakent is jelen van tehat a bunos varost halal megvaltja

egy ilyen varazsalttal teli jatekban illo let volna hogy Clhoe feltamad es boldogan elnek Maxal valahol

De persze halala utan Max egyutt elhet Chloeval es Rachelel

2018. jún. 30. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!