Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van olyan MMOTPS/MMOFPS...

Benicb kérdése:

Van olyan MMOTPS/MMOFPS amiben van fedezék rendszer (cover system), mint a Gears of War-ban?

Figyelt kérdés

Tesóm nagyon szeretett volna játszani a Gears of War-ral, de csak PC-nk van és arra csak az első volt, ami természetesen már olyan régi, hogy nem tudta futtatni.(Mert miért is lenne egy Microsoft által előállított játékkal kompatibilis a Microsoft által előállított operációs rendszer. (-_-)). Én inkább az MMO-kat szeretem, ezért keresni próbáltam olyat keresni, ami hasonlóképp működik, mint a GoW, eddig sikertelenül.

Ha segít, itt vannak még sima single-player játékok, amikben használva van a cover system, hátha jobban megértitek és tudtok segíteni:

Splinter Cell, Kill Switch, Uncharted, Mass Effect, Vanquish, Killzone 2, Rainbow Six: Vegas sorozat, Grand Theft Auto V

2015. okt. 24. 11:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyedül a Dizzelt ismerem, de az borzalmas.
2015. okt. 24. 12:06
 2/3 anonim ***** válasza:

MMOTPS, azaz massively multiplayer online third person játék, ami még ingyenes is:

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms

2015. okt. 24. 12:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, és van benne fedezékrendszer, ezt kihagytam.
2015. okt. 24. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!