Mi a jó a lövöldözős (fps) játékokban?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok miért szeretik olyan sokan, próbáltam már én is elég sok félét, de unalmas hogy semmi értelme csak menni és lőni... Mégis sokan szeretik, szóval valami csak van benne ami nekem még nem tűnt fel?!2010. márc. 16. 21:42
11/11 anonim válasza:
Kedves kérdező!Nem csak mész és lösz! Én pl értek angolul és a sztori nagyon sokat dob a játékon.Tehát ha érted miértt harcolsz,kivagy,mikor éltél stb.akkor egy virtuális ember lehetsz és kibujhatsz a saját bőrödből...(ha már valaki irta ezt akor bocsi,nem olvastam végig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!