Commodore 64-re Pacman-szerű 3D játék, mi lehet ez?
Keresek egy régi játékot C64-re, de nem emlékszem a címére. 3D-s (bár talán inkább axonometrikus) volt a nézete ennek a PacMan jellegű játéknak: egy emberkével kellett összeszedni a bogyókat a pályán, miközben az ellenséget kerülgeted.
Ami jellegzetes benne azon kívül, hogy az egyik sarka felől félfelülnézetben láttad a pályát, az az, hogy a falak helyett csak hiányoztak a padlóból részek, tehát átlátható volt az egész, de közlekedni ott lehetett csak, ahol a palló megvolt. Volt még emelkedése is a pályáknak: ugyan nem számottevő, de minden pályán voltak lépcső jellegű kisebb szintemelkedések helyenként. Nagyon kellemes, vidám dallama volt. Mi lehet a címe? Talán öt-hatbetűs lehetett, elvileg valami egyszerű szó.
Rákerestem, és sajnos nem az. Találtam egy nagyon hasonlót: [link]
viszont ez sem az: ennek nincs zenéje, és amit én keresek, abban egyszerűbbek voltak a pályák. De szinte ugyanígy nézett ki. Főleg a zene miatt szerettem...
Másik ötlet esetleg? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!