Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik ez a játék?

Melyik ez a játék?

Figyelt kérdés

Nemsok mai fiatal fogja ismerni...

Régi játékról van szó,valahogy 1990-'95 közé lőném be,de nem biztos.

Egy sárga ''pacman féleséggel voltunk'' egy adott pályán,és processzorokat és ilyen atomokat kellett összeszedni.

Az egész pálya amin haladni tudtál,az zöld volt,és ezeket meg lehetett enni,voltak benne bombák is,amik ha a fejedre estek akkor meghaltál.

Nagyon hasonlitott a boulder dashra.

PISZOK NEHÉZ VOLT!

2012. febr. 6. 17:47
 1/7 A kérdező kommentje:
Jah,és voltak benne ilyen piros ollók is,amik megtudtak ölni
2012. febr. 6. 17:48
 2/7 skelton ***** válasza:
Főnök nem a Rox-ra gondolsz?:D http://www.youtube.com/watch?v=BOSDUlCYAjo
2012. febr. 6. 18:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát nem ez sajna,de istenbizony hogy ugyanígy nézett ki! Mármint ezek az egy-járatű csövek,a felgyorsító nyilacskák,ezek az atomok... lehet ez valami modernebb verziója,mert amúgy tökre ugyanaz
2012. febr. 6. 19:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem így elsőre a Supaplex ugrott be...
2012. febr. 6. 21:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen,Supaplex,hát tényleg... :) köszi,megvan,nagyon jó játék,bár régi kissé,de szerintem az egyik legjobb
2012. febr. 8. 17:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha már Supaplex, nekem is lenne egy kérdésem. Régen nagy kedvencem volt nekem is a játék, ma újrajátszom, mert már ügyesebb vagyok. :-)

Viszont hogy lehet belassítani a játékot? Nekem hihetetlen gyors, annyira, hogy az ollók is úgy pörögnek, mint a Singer varrógép! Tud segíteni valaki?

Nagyon hálás lennék.

2012. dec. 27. 11:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha DOSBox-ot használsz, akkor a CTRL+F11-el lassíthatsz.

Vagy próbálj meg egy remake-et, mint a MegaPlex vagy a WinPlex:

[link]

2012. dec. 29. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!