Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nagyon gáz, hogy ennyiféle...

Nagyon gáz, hogy ennyiféle konzolom van és minden nap játszok?

Figyelt kérdés

Ps2-vel kezdődött, azóta lett még ps3, ps4, wii, psp, nds. Valamivel mindig játszok, néha még a laptopon is. Van hogy 3 van bekapcsolva egyszerre és váltogatom 3 játék között hogy épp mivel játsszak.

Van aki azt mondta hogy beteg vagyok, függő vagyok, na meg még elítélendőbb mindez azért mert nő vagyok és felnőtt.

Ti mit gondoltok erről?

2015. okt. 14. 13:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nyilván én is eljátszok egy rosszabb grafikájú indie játékkal, sőt szeretem is őket. De amit úgy terveznek, hogy PC-n szebb/gyorsabb azt nyilván úgy fogom/akarom játszani.
2015. okt. 19. 07:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha tudod. Nem mindenki tudja. De ez nem is vita tárgya, mindkét platformnak megvannak a pozitív és negatív oldalai, tagadhatatlanul. Tökmindegy min játszik az ember, amíg élvezi, meg nem rinyál. Jó játékot mindenkinek!

Amúgy érdekes hogy a kérdező nem írt többet. :D

2015. okt. 19. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!