Nagyon gáz, hogy ennyiféle konzolom van és minden nap játszok?
Ps2-vel kezdődött, azóta lett még ps3, ps4, wii, psp, nds. Valamivel mindig játszok, néha még a laptopon is. Van hogy 3 van bekapcsolva egyszerre és váltogatom 3 játék között hogy épp mivel játsszak.
Van aki azt mondta hogy beteg vagyok, függő vagyok, na meg még elítélendőbb mindez azért mert nő vagyok és felnőtt.
Ti mit gondoltok erről?
Nem feltétlenül pszichológiai tünet, persze lehet az is. Elképzelhető hogy csak szimplán "túl" szenvedélyes a hobbija iránt.
Amúgy nincs baj ezzel, ha jól érzed magad ettől, akkor csináld!
Én is rengeteget játszom, meg sokat bámulom a Steam fiókomat hogy mi legyen a következő préda - nagyon szeretek leülni valami elé. Jelenleg humble bundle-n vettem meg 2300 FT-ért a Resident Evil 5-öt, Devil May Cry-t, stb-t, és abban reménykedem hogy jövőhéten hozzácsapják a Resident Evil 4 HD-t a pakkhoz. :D
Jó játékot, az aki emiatt ítél el, azzal nem érdemes foglalkozni.
"Nem feltétlenül pszichológiai tünet, persze lehet az is. Elképzelhető hogy csak szimplán "túl" szenvedélyes a hobbija iránt.
Amúgy nincs baj ezzel, ha jól érzed magad ettől, akkor csináld!"
"Van hogy 3 van bekapcsolva egyszerre és váltogatom 3 játék között hogy épp mivel játsszak."
De, ez túlmutat a normálison. Inkább az a gond, ha már most itt tart, mi lehet belőle később. A kérdés továbbra is az, hogy miért teszi ennyire kényszeresen. A szenvedély és a kényszer nem összekeverendő.
Addig amíg nem megy más dolgok rovására belefér.
De ha már hanyagolod miatta a (házi)munkát, családot barátokat...stb akkor azért figyelj oda.
"Ti mit gondoltok erről?"
Leszel a feleségem? :P
Az FPS szám igazi játékost nem érdekel (jobb alsó sarok, piros kéz, leszavazógomb), a grafika meg abszolút mellékes.
De amúgy véleményem szerint a PC és a konzol is tökéletes játékra, csak a konzol egy FIX stabil értéket ad, a PC meg eléggé p*csölős meg problémás tud lenni a konzolhoz képest, VISZONT több minden kihozható belőle. Így szerintem egál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!