Katalon kérdése:
Kit tud működő Star Stable hacket?
Figyelt kérdés
Lehetőleg biztonságos legyen a karakteremre
Durva kommentekel kíméljetek pls
2015. okt. 13. 17:12
1/8 anonim válasza:
nincs, max ha te leprogramozod, mivel az adataidat szervergép menti, nem a te géped, ezért nem tudod felül írni csak úgy, mint egy sima gépre telepített játéknál (crackelés, csalás, trainer stb).
2/8 Barbara43 válasza:
3/8 anonim válasza:
Nehogy elhidd, akkora átverés mint a szél.
Amellett én ráküldtem az avastot erre az "ingyenes játékra", csak 7 különböző vírust talált, ami figyeli minden leütött billentyű karakteredet és küldi is tovább a netre.
4/8 anonim válasza:
Vegyél ridert telón nem is annyira drága!
5/8 anonim válasza:
Nem lehet star stable onlineban hackelni! Nagyon jól védett az egész és szinte azonnal kibannolnak egy évre ha hackelni próbálsz! Utána lehet írni a supportnak hogy oldják fel és először fel is oldják és játszhatsz tovább de ha többször próbálkozol akkor már nem oldják fel. Viszont az egész rendszer biztonságos lehet ridert venni én lifetime vagyok és semmi gond nincs a vevéssel teljesen BIZTONSÁGOS!!!! Emberek ezreit látod hogy star riderek és ők mind fizettek. Amúgy a lifetime sokkal jobban megéri sztem mert csak egyszer kell fizess folyamatosan minden szombaton kapsz sc-t ráadásul van egy külön lifetime bolt ahol ha lifetime vagy mindent ingyen megkapsz és sokszor van hogy csak a lifetimeok kapnak kódot.
6/8 anonim válasza:
Egy gond van. Hogy ez egy online jatek es az adataidat is online menti. (ha offline lenne a jatek akkor lehet hackelni pl. PC jatekok) Ha letoltesz egy hacket akkor a gepedet fogja "feltorni" nem az ssot :) Max. ugy lehetne hackelni HA feltorod a szervergepeket. De ez lehetetlen.
7/8 anonim válasza:
Azért ezzel vitatkoznék, nagyon is fel lehet törni egy szerverparkot meg egy szervergépet, de aki ilyen szinten nincs tisztában az adattárolással és forgalommal, annak tényleg az :D
8/8 anonim válasza:
HA valamilyen istenverte profi hacker vagy akkor fel lehet torni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!