Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Találkozott már valaki működő...

Találkozott már valaki működő Star Stable hack-et?

Figyelt kérdés
Olyasmi kellene ami ezeket a Star Coin-okat tudja növelni. Páromnak kellene, mert nyúzza a fejem érte. De a Star Coinok drágák és sajnos azt nélkül meg nem lehet játszani nagyon a játékkal. Remélem tudtok segíteni.

2013. dec. 1. 14:59
1 2 3
 1/22 anonim válasza:

Szia!

Elhiszem, hogy kellene egy ilyen "kód", mert én is pofátlanul drágának találom a Star Coinsokat, meg eleve a Star Riderséget is...

De, egyáltalán nem éri meg, ugyanis barátnőm pont így járt: Meghackelte a játékot, mert több pénzt akart magának, és letiltotta a játék a karakterét, pedig már elég magas szinten volt...

2013. dec. 2. 14:36
 2/22 anonim válasza:
De van egy kód, ami "legális" olyan, mint amivel 10 napig rieder vagy.. csak már nem emlékszem rá :-S
2013. dec. 26. 11:33
 3/22 anonim válasza:

kód ridder: HAPPYPIXIE

meg még vlami szám de azt már nem tom :(

2014. jan. 16. 17:44
 4/22 anonim válasza:
Meg ne próbáljatok hackelni!! Most is egy héten át javítják a játékot hackerek miatt. Le tiltják a karaktert a fenébe, a tisztességes játékok meg szívnak a bugok miatt! Ne hackeljetek!
2014. jan. 23. 00:00
 5/22 Mártika12 válasza:
HAPPYTRIXIE10:10 nap star rider
2014. jan. 25. 17:38
 6/22 anonim válasza:
Nekem sikerült 3x is
2014. febr. 22. 10:03
 7/22 anonim válasza:
Most kaptam egy privát üzenete,ezzel kapcsolatban,csak néztem egy nagyot,hogy miről van szó.Azt sem tudtam,mi ez az egész,nem hogy hackeljek,mert arról meg végképp nem tudok.Úgy látszik,már itt is írogatnak a nevemben.Akit megtévesztett az üzenetem,attól én kérek bocsánatot.
2014. márc. 1. 19:40
 8/22 anonim válasza:
28%
azért ilyen mélyre süllyedni hogy egy ilyen játékhoz hackelni akartok emberek hol van a tisztesség?
2014. júl. 15. 23:50
 9/22 klau70707 válasza:
19%
Én tőrtem fel Linda Goldrockot és jól esett de nehéz volt mert nem engedett be
2015. jan. 30. 15:21
 10/22 Csilla10200 válasza:
Mi lenne, ha nem star coins vagy silinget hackelnenk akkor star riderseget?Akkor is letiltanak? Kerlek irjatok valaszt!
2015. jún. 30. 06:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!