Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Találkozott már valaki működő...

Találkozott már valaki működő Star Stable hack-et?

Figyelt kérdés
Olyasmi kellene ami ezeket a Star Coin-okat tudja növelni. Páromnak kellene, mert nyúzza a fejem érte. De a Star Coinok drágák és sajnos azt nélkül meg nem lehet játszani nagyon a játékkal. Remélem tudtok segíteni.

2013. dec. 1. 14:59
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

Igen,akkor is.

De mondtuk, hogy nem lehet meghackelni!

2015. júl. 1. 15:23
 12/22 sofiak03 válasza:
sajnos igen..:(
2015. dec. 2. 18:05
 13/22 anonim válasza:

Ne hackeljetek!!!!!!!!

Mert én is így jártam:

Karaktert cseréltem egy másik játékossal és utána nem tudtam belépni mert valamiért törlődött a jelszavam. Aztán megváltoztattam a jelszót és úgy már be tudtam lépni, de a karakterem meg el lett változtatva pedig név, ló ugyan az csak vettek ruhákat a karimnak meg elköltötték a pénzemet. Utána meg mérgemben elkeztem sírni és letöröltem a játékot. Utána megint letöltöttem , telepítettem és utána meg nem indult el és már vagy 6 hónapja nem tudok vele játszani mert nem indul el. :,(

NE HACKELJETEK MERT ÍGY JÁRTOK!!!!

2015. dec. 5. 09:58
 14/22 anonim válasza:

Na igen pofátlanság milyen drágák az ilyenek van egy oldal max 10000 sct és 10 honap ridert ad na most két dolog

adegy: Folyton ki kell tölteni valami telefonnyerési kérdőívet aztán lecsesznek a szüleid ha sms eket kapnak hogy nyertél meg erősítsd meg ezt meg ijenek

Adkettő: A starstable hónaponként átnézi a játékosokat és ha rajtakapnak Bye Bye!

2016. jan. 1. 09:31
 15/22 sennaaaa válasza:
ez igaz velem is megesett amikor akartam hackalni mert nagyon kellet és elhiszem hogy neked is de ne mert akkor nem leet visszalépni én velem az történt :((( azota már töröltem aztán meg telpitettem és nem engedett e 7 . szintes voltam és azota már uj karim van de nem hackelek soha többé :(((
2016. jan. 23. 11:21
 16/22 anonim válasza:
Hova lehet beírni a hacket?
2016. ápr. 13. 14:01
 17/22 anonim válasza:
Nekem mondjuk sikerült szinte végtelen xp-t és coint szereznem. Ha egyszer használsz "kódot" akkor még nem fog letiltani.
2016. okt. 25. 16:15
 18/22 anonim válasza:
Azért is letiltás jár :(
2017. máj. 8. 16:24
 19/22 anonim válasza:
Én egyszer megadtam a jelszavam a "barátomnak" és akkor nem lett semmi baja megoldotta a feladataimat addig,amíg egy teljesen más játékos volt benne másik karimmal ráírtam hogy mivan és ő azt mondta hogy megvette a karaktert
2018. aug. 1. 15:32
 20/22 anonim válasza:
Ugye tudjátok, hogy a kód az nem hack? Hackekni bem tudnak a kis 10 évesek, max pár kódot beváltani. És nem mindegyik jó, va határidejük.
2019. jún. 20. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!