Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Warcraft guild bank?

World of Warcraft guild bank?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a problemam adodott a minap, hogy a guild letrejotte utan a bankba sehogyan sem tudok sem en sem mas bepakolni, miert van ez ?

Teljesen uj klan,1es szintu, tulzottan sokan sem vagyunk meg. Megvenni nem tudom a fuleket vagy hogy hívjam oket csak a 8.-at egy vendornal. Nem eredetin jatszom, hanem a Tauri szerveren. Elore is koszi a segitseget.

2015. okt. 13. 12:11
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

"Nem eredetin jatszom, hanem a Tauri szerveren."

Akkor már meg is fejtettük a rejtélyt.

2015. okt. 13. 12:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Utolag gondoltam ra, hogy oda kéne irnom hogy a hasonlo kommentelok kimeljenek, de remeltem ugy se jon egy tipikus tauri fikazo. Nekem sem a kedvencem, hidd el szivesebben játszanek az eredetin, de nem fizetnek egy játékért soha, foleg mert egy lakast meg allatot fenntartani stb nem olcsó dolog na de ez tokfaszmindegy. Valaszt meg mindig nem kaptam. De akkor ez ugye nem valami bug? Bar ketlem.
2015. okt. 13. 12:21
 3/8 anonim ***** válasza:
43%

de nem fizetnek egy játékért soha

akkor szenvedj a bugos szervereddel, azert nem mukodik a bank sem.

2015. okt. 13. 12:34
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Ez majdnem olyan mókás, mint azok, akik elvárják, hogy a lopott játék ugyanolyan jól működjön, mint az eredeti. Aztán ha mégsem, akkor megy a "köcsög Microsoft/Sony/EA"...
2015. okt. 13. 12:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem varom el, hogy ugyanugy mukodjon, tisztaban vagyok egy "lopott" jatek tulajdonsagaival. Egyszeruen csak feltettem egy kerdes, hogy minek a fuggvenyeben lehet a guild bankot hasznalni. A bugok pedig nem zavarnak, ha egetrengetoen zavarnanak nem jatszanek itt, meg mashol sem, ha belefutok egybe kikerulom es tovabblepek, egyebkent meg nem tudom elkepzelni, hogy egy ekkora bug legyen amiben a guild bank hasznalhatatlan.
2015. okt. 13. 20:22
 6/8 anonim ***** válasza:
#5: A barátnőmnek akkor lett elege a Tauriból, mikor a karaktere lovaglás közben belesüppedt a földbe, majd "átesett a világon", és mikor kilépett és újra beloggolt, minden felszerelése eltűnt. Vannak sokkal durvább bugok is a tört szervereken, mint egy hibás guild bank, de hát egy csapat lelkes amatőr nem pótolhat több száz profi Blizzardos alkalmazottat.
2015. okt. 13. 22:41
 7/8 Csiß ***** válasza:
Szerintem több sikerrel járnál,ha a szerver forumában tennéd fel a kérdést.Biztos,hogy ott is kapsz majd hideget-meleget, de gyanítom ott nagyobb eséllyel válaszolják meg.
2015. okt. 14. 06:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Ott is megfogom próbálni,koszi
2015. okt. 15. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!