WoW Mists of Pandaria-t szeretném megvenni!?
Figyelt kérdés
Segitsetek pls hogy müködik ez?
Havonta kell fizetni azért hogy játszhassak?
Vagy mit jelent az hogy 1 honapnyi ingyen játékot ad hozzá ha megveszem?
2015. okt. 11. 19:03
1/7 anonim válasza:
MOP-ot minek? Már lassan egy éve Draenor van.
Ha a BattleChestet (Vanilla+BC+WOTLK+Cata+MOP) megveszed és aktiválod, akkor kapsz egy hónap játékot hozzá.
3/7 anonim válasza:
Veszel egy battlechestet amiben a MoPig minden benne van. Ehhez kapsz 1 hónapot játékidőben. Aztán vagy havonta pénzért veszel játékidőt még (vagy 3, 6 havi előre fizetéssel), esetleg sokat farmolsz és veszel battle tokent, amivel 30 nap játékidőt kapsz (jó 50k körül van egy, szóval nem olcsó).
4/7 anonim válasza:
Ha nem ismered a játékot, akkor több hónap, mire önfenntartó leszel és goldból fizeted a játékidőt.
5/7 anonim válasza:
23:03
1 hét alatt 100on van, a boost miatt. Heti 20k-t simán le lehet farmolni.
6/7 anonim válasza:
23:15
Persze ez így van, ha már ismeri a játékot. De ha ő a MoPot akarja megvenni, akkor szerintem nem fogja megcsinálni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ismerem a játékot csak azért kérdeztem mert még sosem vettem wowot.
2015. okt. 31. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!