Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sok LoL-os miért nem tudja...

Sok LoL-os miért nem tudja megérteni, hogy valaki kezdő, és nem mehet a játék mindenkinek egyformán?

Figyelt kérdés
Ha meghalsz, rögtön azzal jönnek, hogy noob, vagy ha több kezdő van egy csapatban, akkor noob team, és kilép.
2015. okt. 9. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Azért mert kb. 10 évesek játszák a lol-t. És hát egy 10 kis kockának nincs sok esze. Töröld a fenébe, sz*r játék, nem csak a közösség miatt.
2015. okt. 9. 14:47
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
+1 az elsőre!
2015. okt. 9. 14:53
 3/4 anonim ***** válasza:

És -1 az első kettőre. https://www.youtube.com/watch?v=lU9p5Pkk5vs

A közösség nagy része ilyen, ez van, sajnos el kell viselni, de feltalálták a némítás gombot, régen. A játék iszonyat fun és iszonyat agytépő is egyben. Mikor mi. Találsz majd jófej embereket is nagy ritkán. Aki beírja hogy "noob" én kapásból némítom. Ennyi idő után /1 év folyamatos játék/ nem tudom megunni a játékot és szórakoztató tud lenni még mindig. Igaz, néha az agyamra megy, de egy-egy szoros győzelem vagy egy újanon próbált hőssel kapott pozitív meglepetés kárpótol.

2015. okt. 9. 15:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez minden kompetitív játékban megvan, akár FPS, akár stratégia. Valamiért mindenhol elvárják, hogy aki abban a pillanatban próbálja ki legelőször a játékot, mindent tudjon róla- pedig ők is ugyanolyan fogalmatlanul kezdték annak idején.

De ha valaki az adott játékban elérhető legmagasabb szinten/rangon, stb áll, és olyan amatőr hibákat vét, amit még egy kezdő sem tenne, akkor én is kijövök a béketűrésből.

2015. okt. 9. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!