Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért van az hogy egyre...

SpilerHUN kérdése:

Miért van az hogy egyre silányabb a magyar mmo közösségek tagsága?

Figyelt kérdés

Az van h több éve aktivan mmozok, játszottam minden nagyobb mmoval de most aktivan az SWTORt és a GW2t tolom.

Voltam már sok klánban voltam clanleader is meg officer és eddig még a saját klánom sem volt olyan ami megmaradt volna meg nagyon sok buta és rossz ember csatlakozott hozzánk. de most is vagyok például a GW2-s ROA klánban ahol chaten toboroznak és aki jelentkezik azt rögtön behívják.

Voltam olyan klánban ahol ki kellett tölteni egy rövid jelentkezést és ott nem volt ilyen gond de onnan kirúgtak.

azóta megjártam pár klánt és azt veszem észre hogy korra és nemre való tekintet nélkül egyre rosszabbak a tagok: nem segítőkészek, gátlástalanok, bunkók és csak magukra gondolnak. Nagyon ritka a jó közösség és évek óta egyre jobban esik a szintvonal ami nagyon elszomorít.

régebben sokkal jobbak voltak a magyar játékosok de mostanság esett a szintvonal.

sokan azt mondták h azért mert sok a fiatal (18-22 ) játékos akik semmit és senkit sem tisztelnek és arc nélkül bármit megtesznek de én is 24 éves vagyok és soha nem tettem ilyet. de látom h mások igen: semmi kitartás nincsen bennük, lelépnek 2 hét után szó nélkül, sok klánban semmi közösségi szerveződés nincsen, belogolnak az emberek, szó nélkül elvannak majd szó nélkül lelépnek.

Nem értem mi van a magyar mmo közösséggel de nagyon ritka egy jó közösség, a klánok többsége hamar szétesik.

ahogy írtam én voltam egy jó közösségben korábban de azon kívül talán még 1 klánt tudok akik normális tagokkal bírtak a többiek nem ilyenek.

Mi lehez az oka h esik az értelmi szintje a magyar játékosoknak?

2015. okt. 9. 09:18
1 2
 11/15 Kento ***** válasza:
100%

Érdekes kérdés, főleg tőled Spíler, de a válasz szerencsére egyszerű: a magyar mmo közösség "silányodásához" nagyrészt Te és Plata barátod is hozzájárultak, többek között Ti ketten vagytok az élő példák arra, hogy honfitársaink egy része miért ódzkodik magyar klánokhoz csatlakozni.

Lehet hibáztatni az oktatást, a társadalmi változásokat, a fiatalkort és talán még van is benne igazság.

De részedről feltenni egy ilyen kérdést...nos, finoman szólva is elég problémás: pont Te vagy az akinek semmi kitartása, aki csapong össze vissza, aki arc nélkül bármit megtesz.

Igazad van abban, hogy régebben jobb volt a játékosbázis "minősége", sajnos mostanság egyre több a Spíler meg a Plata.

Ha már Platát emlegettük: esetedben teljesen érvényes a mondás: "Mindenki hülye csak én vagyok helikopter".

Amit az Sg.hu STO vagy TOR topikjában szoktál művelni (értsd. más klánok, közösségek szidalmazása, szándékos trollkodás, heccelés vagy akár a nekünk címzett leveleket is említhetném) az már kimeríti az elmebaj fogalmát.

Említetted az STO-t, így hát maradjunk is ennél: vajon miért van az, hogy a Ti flottátok "véletlenül" kimaradt a magyar összefogásból? Igen, ott össze tudtak fogni a normális magyar közösségek minden további nélkül, egy feltétellel: Veled/veletek senki sem akart közösködni.

Vajon miért?

Furcsa ugye?

A magyar mmo közösség -játéktól függetlenül- 80% teljesen normális, érett személyekből áll, ez érvényes a klánokra is.

Az, hogy van pár olyan egyén vagy klán akik képtelenek beilleszkedni és állandóan vitát generálnak, trollkodnak, ez sajnálatos dolog, de hála az égnek a többség nem ilyen.

Zárásként pedig érdemes elolvasni a korábbi kis ámokfutásotok topikját, nagyon tanulságos :) :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__6..

2015. okt. 9. 17:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért ez a link odabaszXD
2015. okt. 9. 17:52
 13/15 anonim ***** válasza:
WoWon például ritka nagy gyökerek vannak a magyar Communityban, még is ezerrel robog a content.... tehát játék függő is. A GWben konkrétan nincs mit csinálni, ne csodálkozz hogy trollkodnak.
2015. okt. 9. 18:03
 14/15 anonim ***** válasza:
OMG ez ő! Hogy mennyit nevettem a kérdezőn :D Mindenkinek ajánlom a cikket, és a kommenteket is :) [link]
2015. okt. 9. 22:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem csak az MMO, hanem úgy kb. az összes játékban. (jó, mondjuk azért az oroszok, és a brit kisgyerekek sokkal rosszabbak)

CS GO: Nemrég egy Magyarország vs. Törökország meccs volt, vesztettünk, erre az egyik magyar játékos elkezdte cigányozni a törököket. Mindezt e-sport rendezvényen belül. De az arcoskodás, e-pénisz méregetés, monitorrambóskodás az folyamatosan megy a házon belüli e-sport rendezvényeken is. Az ilyen ad-hoc szervezett szutyok lanokon meg egymást szidják-anyázzák úgy, hogy kb. előtte 5 perccel látták egymást először életükben.

Minecraft: Elég csak a MesterMC-re felnézni és/vagy a TS-ükre. Az első 5 percben képet kapsz a magyar minecraft community-ről. Nem szoktam valakit szidni a kora miatt, de ott aztán a retardált tolószékes tizenévesek non-plusz ultrája össze szokott gyűlni.

Garry's Mod: Megpróbálnak csesztetni, ha nem jön be nekik akkor ordibálnak, sikítanak. Egyszer egy srác azt mondta nekem, hogy ha nem hagyom magamat megölni akkor VAC bann-t kapok, a másik pedig ugyanezen okból kifolyólag fel akart jelenteni a rendőrségen.

WOW: Bár inkább a tört szerverekre jellemző a retardáltság. Lowlevel-ként szintezek, bejön a másik, megöl, bejövök a main karakteremmel, begankelem, felhív ts-re hogy szinte sikítva ordibáljon velem majd pedig megfenyeget hogy feljelent a rendőrségen és meg fog verni. -.-

... és ez csak egy kis része a tapasztalataimnak. (3-4 éves korom óta játszok, kb. 13 évesen csöppentem bele először az online játékok világába, most 20 felett vagyok bőven) Bár érdekes módon, azoknál a játékoknál ahol egy kicsit az eszét kell használni az embernek, ott szinte eltűnnek az ilyen játékosok. Pl. eredeti WOW-on, EVE online-ban, Wurm online, ARMAII, ARMAIII és hasonló igen összetett-bonyolult játékoknál az általad és az általam felsorolt játékosok nincsenek jelen. (bár a wow-ra is kezdenek betörni ahogy hallottam)

Ez nem az életkor függvénye, hogy őszinte legyek fogalmam sincs hogy miért viselkedik így a legtöbb ember. Tudom hogy ez elcsépelt bullshit amit mondok, de régebben amikor elkezdem WOW-ozni kb. 14 évesen egy tört szerveren, ott a klánba 13 éves diáktól a harmincakárhány éves rendőrig együtt játszottunk és képesek voltunk egymással normálisan kommunikálni. Megfértünk egymás mellet. Kisebb lan versenyeken is voltam, (CS-vel, amikor még csak Half-Life mod volt) ott sem voltak jelent az ilyen dolgok. Persze, volt 1-2 mérgelődős ember akiknél kicsit elszakadt a cérna, de náluk sem fajultak odáig a dolgok hogy ez mások elleni személyeskedésbe menjen át.

MMO-val már egy ideje nem játszok, a munka és tanulás mellet nem lenne időm normálisan játszani velük. De régebben én nem nagyon tapasztaltam ilyeneket amit mondtál. (mondjuk az SW TOR-al és a GW 2-vel nem is játszottam valami sokat hogy megismerjem a szélesebb magyar közösséget)

Egyébként a legjobb amit tehetsz hogy ignorálod az ilyeneket, vagy ha szánsz rá időt akkor egyszerűen gúnyt űzöl belőlük. Arra elég sokan szeretik felkapni a vizet, majd mehet a nyilvánosság elé a beszélgetés, mint ahogy az előttem válaszolónál szereplő linkben is tették.

(ui. mellesleg marha jót röhögtem a linkeken, feldobtátok a napom, köszi XD)

2015. okt. 10. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!