Miért van az hogy egyre silányabb a magyar mmo közösségek tagsága?
Az van h több éve aktivan mmozok, játszottam minden nagyobb mmoval de most aktivan az SWTORt és a GW2t tolom.
Voltam már sok klánban voltam clanleader is meg officer és eddig még a saját klánom sem volt olyan ami megmaradt volna meg nagyon sok buta és rossz ember csatlakozott hozzánk. de most is vagyok például a GW2-s ROA klánban ahol chaten toboroznak és aki jelentkezik azt rögtön behívják.
Voltam olyan klánban ahol ki kellett tölteni egy rövid jelentkezést és ott nem volt ilyen gond de onnan kirúgtak.
azóta megjártam pár klánt és azt veszem észre hogy korra és nemre való tekintet nélkül egyre rosszabbak a tagok: nem segítőkészek, gátlástalanok, bunkók és csak magukra gondolnak. Nagyon ritka a jó közösség és évek óta egyre jobban esik a szintvonal ami nagyon elszomorít.
régebben sokkal jobbak voltak a magyar játékosok de mostanság esett a szintvonal.
sokan azt mondták h azért mert sok a fiatal (18-22 ) játékos akik semmit és senkit sem tisztelnek és arc nélkül bármit megtesznek de én is 24 éves vagyok és soha nem tettem ilyet. de látom h mások igen: semmi kitartás nincsen bennük, lelépnek 2 hét után szó nélkül, sok klánban semmi közösségi szerveződés nincsen, belogolnak az emberek, szó nélkül elvannak majd szó nélkül lelépnek.
Nem értem mi van a magyar mmo közösséggel de nagyon ritka egy jó közösség, a klánok többsége hamar szétesik.
ahogy írtam én voltam egy jó közösségben korábban de azon kívül talán még 1 klánt tudok akik normális tagokkal bírtak a többiek nem ilyenek.
Mi lehez az oka h esik az értelmi szintje a magyar játékosoknak?
Igazad van tényleg egyre rosszabb a helyzet. Ezt én is látom STO-ban meg SWTOR-ban is, más mmoval nem játszom.
A magyarok nem tudnak összefogni, mindenki a szaros hatalmat akarja, ezért mennek szét a klánok. Én szerencsés vagyok mert az egyik legjobb magyar flottában vagyok STO-ban de látom a többi flottát és sírni tudnék.
SWTOR-ban nem vagyok klánban de ott is tudom mi megy a klánok között. Akire meg te gondoltál mint normális klán (az R betűs) azok nem azok, elitista senkiháziak, csak az arcuk nagy de egy csürhe az egész.
Hogy mitől hanyatlik a magyar közösség? 40 éves elmúltam és látom hogy a fiatalokban semmi kitartás nincsen sem a való életben sem a játékban. Mindent és azonnal akarnak és ha nem kapják meg akkor rögtön lelépnek.
Ez igaz az idősebbekre is, nem kor függvénye. Hiányzik az emberek egy részéből a kitartás és az erkölcsi tartás is, ezért van annyi gány magyar mmo játékos. Vannak akik bele is bolondulnak egy mmoba, ők a legrosszabbak.
de nem is, a legrosszabbak azok a magyar közösségek akik mások felett állónak hiszik magukat!
Röviden ennyi!
Oktatás, meg maga a rendszer. Túl sok infót kapnak a kölykök, ha valamit elszúr a gyerek akkor azonnal a tanárt kell hibáztatni, stb. Egy kupac sírós kis genyaládát nevelnek manapság, akik nem tudnak veszíteni.
Egyébként meg igen, arc nélkül könnyű pofázni, mert nem ver szájba más. Nálam pl volt arcoskodó kiskölyök, megadtam neki a lakcímemet, idejött, mikor találkoztunk fülét-farkát behúzva elkullogott,szóval erről ennyit.
Keress idősebb embereket. Énpl ki szoktam írni poénként hogy minimum 90es IQ a belépéshez. Rinya gépek kíméljenek.
Igen, igazad van, nem tudnak veszíteni és rögtön megy a hiszti.
Már nincsen saját klán (de majd talán lesz) de azt látom h ahol most vagyok ott is ez megy, mindenki sír mindenért persze vannak kivételek. Vannak olyan 30 év felettiek is akik ugyanezt csinálják ebböl gondolom h ez nem életkori dolog.
A vezetőségek pedig csak nézik h mi történik de nem nagyon szólnak bele semmibe.
Huhh, öt éve adtam fel a magyarokkal való szenvedést, azóta még romlott a helyzet?
Engem rendszeresen elkönyvelnek hazafiatlan külföldimádónak, amiért idegen (skandináv és német) klánokban játszom. De én imádom, hogy értelmes felnőttekkel játszhatok együtt, nem visonganak hülye 14 évesek a mikrofonba, és ha megbeszéljük, hogy este 9-kor kezdődik a raid, akkor este 8.45-kor mindenki készen áll.
4-es: igen romlott, évek óta romlik.
ahogy írtam nem mindig a 14 évesekkel van a gond többször a 25 év felettiek balhéznak. vannak kivételek de én úgy veszem észre h esik a magyar mmo közösség értelmi szintje alig van már normális közösség.
angol klánba meg azért nem megyek mert nem tudok annyira jól beszélni.
Angolul én sem tudok ezért az SWTOR sztorijából sokat nem értettem de nem is gond. STO-ban meg nincsen ilyen gond, ott csak a felszerelés meg a dps a fontos! :D :D
én inkább játszom egyedül mint idiótákkal. Sok magyar klán nagyon nagyra tartja magát de aztán kiderül hogy az adott játékhoz semmit sem értenek csak a szájuk nagy. Az ilyeneket is kerülöm!
Lehet fogni az oktatásra, a nevelésre és sok minden másra nem tudom melyik az igaz de az biztos h évről évre silányul a magyar közösség, én is tapasztalom.
Nem a játékokkal van a gond hanem a magyar közösséggel.
A wildstar nem érdekel tom h free lett de nem az én világom. :D :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!