Nem tudom majd használni a piacot? [CS:GO]
Figyelt kérdés
Sziasztok... az lenne a kérdésem hogy a haverom meg vette nekem a cs:go-t ajándékba [giftbe] és most azt olvastam hogy hiába telik majd le a 30 nap nem tudom majd használni a piacot mivel nem én vettem meg...2015. okt. 3. 20:33
1/5 anonim válasza:
Igen. Neked kell elköltened minimum 5 eurót a Steam-en, elég az is ha csak feltöltöd, de akár egy játékot is vehetsz vagy skint vagy vegyesen, csak költs el 5 eurót.
2/5 anonim válasza:
Nem fogod tudni használni, mivel NEM azon az accon lett 5 euró költve steamre. Scammerek, tolvajok és egyebek miatt van ez a védelem. Ha használni akarod, 5 eurót kell költeni steamen. Játék kód beváltás 0 euró, mert nem a steamen keresztül ment (simán dolgozhatsz boltban és kilopod a kódot, mint media markt játékainak 80-90%ában, stb).
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor b...a meg a steam... Szerbiai vagyok nálunk 5 euróból kb egy hétre bevásárolsz... és média markthoz hasonló boltok sincsenek...
2015. okt. 3. 21:07
4/5 anonim válasza:
Elméletileg 312 Ft most egy euró ami azt jelenti, hogy 5 euró az 1560 Ft. Nem vagyok szerb, de kötve hiszem, hogy egy heti bevásárlás lenne.
5/5 anonim válasza:
Volt szerencsém Szerbiához, kb az egész egy maffiózó ország. A tisztes embert ellehetetlenítik, a többiek meg fusi dolgokból élnek. Lásd menekültek, hogy lehúzták az összeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!