Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steam-en mért nem tudom...

Steam-en mért nem tudom használni a piacot? Többi lent.

Figyelt kérdés

CS:go-ba szeretnék venni eladni cserélni stb.. Már a steam-emen vettem 5€-t és mikor rá megyek a piacra ezt írja:

A Piac a következő ok(ok)ból nem érhető el:

-Úgy tűnik, hajtottál végre érvényes vásárlást a Steam Áruházban, de még nem telt el 30 nap. Több infó...

-Fiókod jelszava nemrég vissza volt állítva. Több infó...

-Steam Pénztárcádhoz nemrég új PayPal fiókkal adtál pénzt, vagy olyan hitelesítetlen fizetési módot használtál, melynek használati gyakorisága mostanában nőtt meg. Pár napig nem fogod tudni használni a Piacot, míg az összeg ellenőrzésre nem kerül.Több infó...

EZEK SZERINT 1 HÓNAPOT VÁRNOM KELL, HOGY TUDJAK VENNI ELADNI ÉS CSERÉLNI?? ÉS EZT 1 ÉV UTÁN ÚJRA EL KELL JÁTSZANOM?? NEM LEHET EZT VALAHOGY KIKÜSZÖBÖLNI?

2014. dec. 28. 23:30
 1/2 anonim válasza:
Szia,sajnos nem,nekemis így volt,várnod kell 30 napot. :/
2014. dec. 28. 23:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Csak akkor kell újra várni ha 'ismeretlen'* kártyát használsz, ha jövőre ugyan arról a bankkártyáról töltesz fel pénzt amelyikről most akkor már nem kell várnod.

*Olyan kártya amit még nem használtál TE a SAJÁT Steam accountodon.

2014. dec. 29. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!