Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehet Battlefield...

Hogyan lehet Battlefield 4-ben phantom dog tag-et találni?

Figyelt kérdés

Bármelyik filnal standes pályán, bármikor? És egy pályán csak egy van? Mert 1-2 helyet felkerestem ahol elvileg lehetne de ott nem volt. Vagy csak alkalmanként van lehetőség megszerezni?

A segítséget előre is köszönöm!

#számítógépes játék #Battlefield #Battlefield 4 #Phantom bow #Phantom dog tag #premium dog tag
2015. okt. 2. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne!
2015. okt. 3. 10:00
 2/3 anonim válasza:
4 pályán 4 különböző dogtag van amik különböző helyen kb 10percenként bukkannak fel egy fehér dobozban , youtubeon 100 meg 100 videó van ahol ezeket a helyeket megmutatják , nekem kb 1hét volt mire szereztem egyet am. van olyan szeró ahol direkt ezeket keresik és segítenek. írd be keresőbe hogy pahantom
2015. okt. 19. 01:56
 3/3 anonim válasza:
am hangar21, giants of karelia ,hammerhead meg még 1 asszem mind finalstand kiegészítős pálya
2015. okt. 19. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!