Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CoD MW3. Nem lehet belépni a...

CoD MW3. Nem lehet belépni a játékba? Bőv. Lent

Figyelt kérdés

Letöltöttem az MW3-at, de először nem lehetett elindítani, mert a telepítés után még futott egy cmd program ami 10 percig tartott. Itt még azt írta ki, hogy nem sikerült csatlakoztatni a képet.

Miután bezáródott az az ablak, sikerült elindítanom. Ugye angol a játék. De én szeretem olvasni a történeteket, bár tudok angolul, de nem folyékonyan. Kerestem is egy magyarosítást, elkezdtem felrakni, eredménytelenül. Nem is foglalkoztam vele, kikapcsoltam a gépet, majd fél óra múlva vissza kapcsoltam. Gondoltam elkezdek vele játszani, de most már ezt a hiba üzenetet kaptam: [link]

A válaszokat előre is megköszönöm! :)

2015. szept. 27. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Pontosan "Фингал не знаю, что там написано" a válasz! Nem akarlak kitéríteni a hitedből de jobban jársz, ha megveszed a játékot. 1. nem kell ilyen szarokkal baszakodnod 2. nagyon jó a játék 3. még mindig játszanak vele! Crackelt játékoknál fent állnak ezek a hibák, hogy nem fog működni.
2015. szept. 28. 11:39
 2/7 A kérdező kommentje:

pont a vásárlás elkerülése miatt van enkórom. nem szeretném megvenni, 2 okból.

1- nincs rá lehetőségem :D

2- amennyi pénzem van, azt az airsoft felszerelésemre költöm :D

a torrent oldalon, sok embernek ez a problémája. talán megoldható. de ez egy blackboxos csomag volt. amikkel sok gond szokott lenni. megpróbálok egy másikat.

további szép napot :)

2015. szept. 28. 16:39
 3/7 A kérdező kommentje:

ja, meg ha ugyan ilyen rövid a MW3 is mint a 1-2, akkor nem szívesen dobnám ki érte a pénzt :D

tudom, sokáig el lehet vele "hülyéskedni" főleg ha beleéled magadat, és kicsit is értesz ahhoz, ami lefolyik a játékban. :D

2015. szept. 28. 16:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem megvan a story az kicsivel mintha hosszabb lenen mint a többi elvégre ez 1 sorozat záró rész. Multi az COD multi tehát nem rossz, sőt... :)
2015. szept. 28. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha teheted akkor Skidrow illetve Reloaded verziót próbálj keresni.
2015. szept. 28. 21:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben, már töltök másikat. Reménykedek, hogy több sikerrel járok vele.
2015. szept. 29. 16:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg inkább vedd meg vagy kérd kölcsön. Én is megvettem olcsón és hibátlanul működik azóta!
2015. okt. 15. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!